Yenibirannee Nesoruyon herkesin doğumu kendine özel bence ☺️ 2 doğum yaptım ikiside spinal sezaryan oldu
persefoni Kimin ne istediğinden çok sizin ne istediğiniz önemli. Bu kararı verecek kişi siz ve güvendiğiniz bir doktor. Bir de bu konuyla alakalı çok fazla konu var aramaya yazarsanız çıkar.
Nesoruyon persefoni teşekkür ederim Ben normal.dogum düşünüyorum eşim sezeryanla yaptiricam acı çekme diyor ama ben ağrısız normal doğum duydum. Agrisiz oluyormuş diye duydum bilgi almak ve deneyimli anneleden duymak istedim
Ahsen-Hamza Yenibirannee ben de 2.yi sezaryen istiyorum ama çok korkuyorum kaldıramam diye:( ilke göre ikinci sezaryen nasıl geçmişti sizin için? Toparlanma vs
Nesoruyon Yenibirannee ewt duydum sezeryanin da iki çeşidi atmış bilgim yok bu konu hakkında normal.dogumda da prenses doğum varmis burdan bilgi almak istiyorum
Nesoruyon Fatmus bende sezeryanla doğumdan korkuruyorum normal.dogum.olsun istiyorum ama ağrısız olnai varmış bilgi alamk için açtım bu gönderiyi
Fatmus Fatmus Nesoruyon Sezeryan olan bı kaç arkadaşım var biri çok memnun ağrım sızım felan hiç olmadı çok iyyim diyor. Diğeri bel ağrısından durmadım 4 yıl oldu sezeryan olalı hala belim ağrıyor diyor. Çoğu insan normal doğum diyor. Anlık çekiyorsun ve bitiyor ama sezeryan ömür boyu çekiyorsun diyorlar
Nesoruyon Kalbimxkk23 b3nde yaşım gereği normal.dogum düşünüyorum ama ağrısız oluyormuş onu merak ediyorum prenses doğum diyorlar sanırım bilmediğim için fikir almak istiyorum
Nesoruyon Kalbimxkk23 bencede daha erken toparlaniliyor diye seçimim benimde normal ama ağrısız olsun istiyorum
aslhnkrts9 Nesoruyon normal istiyorum doktorum miyomumdan dolayı sezeryan demişti ama normalde olabilir dedi çok istediğimden normali denicez önce yapamazsam zaten sezeryan olacak nasip nasıl gelmek istiyorsa öyle gelsin diye dua ediyorum hep ☺️
persefoni Nesoruyon vajinal doğumla belli bir sancı ve açılmadan sonra epidural veriyorlar doğumda ıkınırken sancıyı hissetmiyorsunuz doğru ama bazılarının doğumu o kadar hızlı oluyor ki epidurali yapmaya vakit bile kalmıyor.
Dilan_55 Nesoruyon maalesef bizim istediğimiz değilde bebişin nasıl gelmek istediği önemli her bebek kendi belirliyor nasıl doğacağını ilk kızım 4 buçuk yıl önce normal yolla çok rahat bi şekilde doğdu şimdi 39 haftalık ikinciye hamileyim bu zamana kadar hersey normal ilerlediği halde rahim normal doğuma çok hazır olduğu halde plesanta yaşlanması ve kanama alanları yüzünden sezeryan olacağım en iyisi akışına bırakmak 😊
Haz28 Nesoruyon vajinal doğum tabiki sezeryan doğum diye bı doğurma seçeneği yoktur o bebeğin normal doğamayacağı anormal durumlarda başvurulan bebeği anneden alma yönetimidir lütfen her hangi bir sorun yok ise normal doğuma yönlenin.
Drkedanur Sezaryanın bir doğum çeşidi olduğunu düşünmüyorum normal doğuma elverişli olmayan kişilere uygulanan bir süreç. Bebek ve vücudumuz nasıl ilerliyorsa doğum öyle gerçekleşiyor. Herkese sağlıklı bir doğum süreci ve sağlıklı bebişler olması dileğiyle ☺️