Hilaalc Kızlar 35+1 deyim ellerim çok uyuşmaya başladı gece yatarken uyuşması ayrı gün içinde bile parmak uclarım uyuşuk hissetmiyorum doktorumda magnezyum yazdı Ocean extramag diye bir ilaç Hiç magnezyum kullanan oldumu
byzyldz Hilaalc 20den sonra kullanmaya başladım bende uyuşukluk ve kasılmalarım için kasılmalarım geçti ama uyuşukluklar tam geçmedi
Seher3838 Hilaalc bende 32+5 deyim adet sancısı çekiyorum karnım ağrıyor banada magnorm diye bi magnezyum yazdı iki kere içtim karın ağrısı yaptı geri bıraktım
laylagva Hilaalc benim hiçbir sorunum yoktu ama banada yazdı sorgulamadımda kullandım sanırım 35 deydim bende kullandığım zaman yada 34
Rojda09 Evet ben 6. Aydan beri kullanıyorum bugün gittim doktorum günde 2 kez kullanmamı önerdi bacak ağrılarına kramplara çok iyi geliyor
Eda42 25+2 haftadayız bende kullanıyorum 3 haftadır doktorum kasılmaları ve krampları engelleyeceği için kullanmami söyledi bi şikayetim yoktu aslında ama yazdı kullanıyorum bende
gulsenmstf Hilaalc ilk gebeligimde 4. Ayda başladım sonuna kadr kullandım bunda doktorum kasılma olmadıkça kullanma böbrek taşı yapiyo ddi ama kullaniyorum
Minemi Hilaalc ben de 34 haftalık gebeyim Bayadır kullanıyorum magnezyum. Ona rağmen bilegimde sinir sıkışması oluştu ellerim sabahları uyuşuyor açılmıyor. Donuk oluyor. Bileğim o kadar agrilii ki. Doktor karpal tunel sendromu var dedi. Doğumdan sonra geçer dedi. Sadece uyuşma varsa normal korkmayın