Baliikci Ebrarabla_06 Bide kız bebekte en çok sağ tarafta yatılıyormuş erkek bebekte solda sizce ne kadar doğru 😃😊
Ebrarabla_06 Baliikci İnan ki her ikisinden de tattığım için ikisine de inanmıyorum doğru gelmiyor ilk kızım sol tarafındaydı doğana kadar bu kızım da sağ tarafında bakalım o teori tutmadı 😁😁
Baliikci Baliikci Ebrarabla_06 Peki hamileyken en çok hangi tarafta yatma isteği oluyor mesela ben diğer hamileliklerimde hep sol tarafımda yatabilirdim bu hamileliğimde hep sağda yatabiliyorum sol tarafımda uzanınca rahatsız oluyorum 😊
_Nuhmirac4934__ Ebrarabla_06 abla benimki 6 haftalikti yani sen erkek dedin de kessin bilgimi yoksa deişirmi
Esrataban Ebrarabla_06 14 haftadayım doktor kız dedi yanılma olur mu bilmiyorum sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah
Ebrarabla_06 Baliikci Ben her iki hamileliğim de de yüzüstü yatmayı çok seviyordum Ama çoğunlukla sol tarafta yatılması daha güzel oluyordu benim için
Ebrarabla_06 _Nuhmirac4934__ yok canım benim değişir tâbi ki bazen bebek pozisyonu değişiyor duruşu değişiyor Kafa yapısı değişiyor ve bunlara göre tahminde de değişebiliyor ama en kesin sonuç Tabii ki Doktor söyleyebiliyor
Semanurgns Ebrarabla_06 16+3 doktor kıza benziyor dedi arkası dönük dedi sizce inşallah hayırlısı ile kız