Hilal_122 Ebrarabla_06 bana makas bıçak olayını annemler yaptı ben bilmiyordum 2 kere yaptık ikisjndede bıçak çıktı erkkmis yani ama dojtor kıza benzettigini söyledi kafam karisik daha erken ama bilemiyorum😂
Ebrarabla_06 Hilal_122 kız makas bıçak testi tamamen hurafe Ben sadece hepsini eğlencesine yapıyorum Doktor ne derse odur herkesin sonucu doktor söyler Ama eğer erken haftalarda gittiysen değişme ihtimali oluyor en kesin sonuç Detaylı ultrasonda
Ebrarabla_06 Nurdoga Benim de Detaylı ultrason tarihi 23 Şubat �nan ki günler geçmek bilmiyor seni hiç düşünemiyorum
Nurdoga Ebrarabla_06 evet ben bide daha randevu alamadm açılmamış hala sabırsızlıkla bekliyorum son gün kalsada İnanki saatler gecmiyor
Evinim Ebrarabla_06 Tabıkı de yazarım canım Rabbım bu mübarek günde gönlümüze göre verır ınsallah 🤲🏻🥰
Hilal_122 Ebrarabla_06 tabikide canim hurafe ama birkaç kisirlyi bildiler böyle şaşırıyorum oyuzden 13. Haftada gittim en son ozman soyledi
Ebrarabla_06 Hilal_122 evet canım yaaa bir sürü kişide tutuyor en kesin sonucu doktor söyler canım benim