Nurdoga ne çok fotoğraf atmışsınız kızlar benim ikinci gebeliğim farklı bir doktora gittim malûm ücretlerden dolayı aslında iyi bir doktor ama genede ilk doktorumu çok arıyorum bu geç döllenme oldu dedi normalde sağlık ocağında kan testiyle gebelik tarihimle doktorun söylediği arasında 1 ay var bütün hesaplarım karıştı 5 buçuk doktorun söylediği 6 buçuk sağlık ocağının takibi ne zaman doğuracağim bilemiyorum hangisi doğru bilemiyorum üstelik tek bir kare fotoğrafım bilene yok bu cuma gittim bu üçüncü ya da 4uncu gidişim kocaman olmuş o kadarda belirgindiki eşim gelemiyor izin alıp ona göstermek için hiçbir fotoğraf vermedi verir diye ümit ettim bilgilerinin olduğu bi kağıt verdi bende bakmadım fotoğraf sandım çok canımı sıktı dahada gitmicem takmış bir iki teste e devlete gidemiyorum küçük oğlum var bide uzak siraydi randevuydu zor ozelede sordum çok para yapmicam dedim ilkinde yapmamıştım bu kadar ısrar etmedi bu tutturdu ilaçta son gidişimde yazdı onuda söylemesem gene yazmayacakti 😥