Kahvemsi-05 Ebrarabla_06 çok teşekkür ederim baktığınız iÇin, acaba neye göre yorumluyorsunuz🥰🙏🏻 Çarşamba günü haber edeceğim 🤭
Kahvemsi-05 Ebrarabla_06 Söylemek istedim Cinsiyet Tahmininiz Doğru tuttu biraz geç öğrendik devlete gittiğim için. Dün taçlı kızım olacağını öğrendim🙏🏻🎀👛
Nilay4444 Ebrarabla_06 bacak arası 18 haftalık sizce o pipi mi? 😂 yanıla bilir mi doktor? Erkek dedi de
Ebrarabla_06 Nilay4444 Yok canım bence de doktor ne derse odur erkek bacak arası dolu gibi detaylı da kesin sonucu alırsın ama en kesin Cinsiyetin belli olduğu haftalar 16 ve üstü haftalardır
Anneoluyorumm00 Ebrarabla_06 anladım canım doktorda o haftada tahmin kız dedi ama kesin değil dedi ondan iki gün sonra öğrenicem cinsiyeti 😊 bakalım bir kızım var bide oğlan olsaydı güzel olurdu hayırlısı artık sağlıklı olsunlarda 🥰
Kahvemsi-05 Ebrarabla_06 anladım teşekkür ederim tekrardan🥰’ elimde bir tek o var ultrason olarak. Özelden kalma😂🤭
Tugba1tugba Ebrarabla_06 sen erkek diyorsun baştan beri kuzu ama kız diyen çok nubu belli mi sence dik mi ya yüzde kaç ihtimal 😂