Ebrarabla_06 Evrmumt doktor birşey dedi mi peki canım benim kaç haftalık bebeğin inşallah gönlünden geçen olur
Evrmumt Ebrarabla_06 doktor suan erken belli değil dedi bsey söyleyemem dedi. 11+5 gunlük gitmiştim. Suan tam 12 haftalık oldum. Eşmde bende kız cok istıyoruz hep hayalimizdi çünkü bizim 9 sene sonra gelen mucizemiz bu tabi öncelik saglklı olması😊
Kahvemsi-05 Ebrarabla_06 Banada Bakarmısınız? Anlayabilirmisniz bilmiyorum galerimde ultrason görüntüsü bir bu var bundada 8-9 hafta olması lazım😻🎀 https://mutluresim.com/image/zzIXuu
Zmra-13 Ebrarabla_06 bana tekrar bakarmsn herkes ultrason resimlerini gorunce erkek diyo merak ettim senin yorumunu
Zmra-13 Ebrarabla_06 bakalim sali gdcem doktorum soyliycekmi sorucam bu sefer 16.ci haftayi beklyodum ogrenmek icin yanilma felen olmasin diye bi kizim var insallah bi prensimde olur rabbim iki meyvedende tattirir inşallah🤲
Ebrarabla_06 Zmra-13 İnşallah canım benim Rabbim her ikisini de tatmayı nasip etsin gönlünden geçen olur
Elamomy Mhmtzynpzmra ıkı yastıktan bırıne bıçak bırıne makas koyacaklar alta sen görmeyeceksin Oturacaksın Makasa oturursan kız Bıcaga oturursan erkek