• Gebelik
  • 38 haftadan merhaba 💖💖

38+1 merhaba doğum temizliği bitti bugün çok şükür 2 kadın annem ben 4 kişi az önce bitti desem herşey hazır çok şükür beşik kurduk bebeğin geriye oğlum gelmesi kaldı bütün hazırlıklar tamam çok şükür sizde durumlar nasıl peki hazırlıklar ne durumda

Zeyna01 bende bugün 38 oldum benimde herşey hazır kızımı bekliyorum pazartesi kontrol var şekerim olduğu için sezeryan olabiliriz çok çok heycanlıyım gün geçmiyor 🥹

Zeyna01 38+5 herşey hazır ben dahada hazır salı günü doğumum var ama gün geçmiyor gün geçsin diye sürekli dışarı cikiyorum yanlışlıkla dogurcam günüm gelene kadar 🤣

123bebek-21 Ayy oh mis benim bugün kafam rahatladı gerçekten doğum temizliğim duruyordu halılar sermemiştim daha şuan bende istediğin zaman gelebilirsin oğlum diyorum 😂💖

Gozdecaner Ayyy çok az kalmış aynı bedende son günler demek inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız bende bugün oh çektim kafam çok takıyordum 😂💖

Zeyna01 37+3 olucaz biz de 4 günümüz kaldı Çarşamba kavuşuyoruz inşallah 🥹 Hamdolsun herseyimiz hazır temizligimiz hazırlıklarımız geçen hafta bitti beşiği de kuruldu ablasıyla heyecanla bekliyoruz miniğimizi. Rabbim isteyen her kadına bu güzel duyguları yaşatsın inşallah 🤲🏻🩷