ilkgozagrim__ Anne bebek çantası almayı düşünüyorum sizler ne aldınız veya ne kullanıyorsunuz hangi markadan memnunsunuz bana destek olur musunuz
Yenianne7 ilkgozagrim__ Lequeen marka anne bebek sırt çantası almıştım 2019′da. Kızımda epey kullandım hala taş gibi şimdi çıkardım yıkadım oğlumda da kullancam inşallah bir cizigi bile yok çok kaliteli kumaşı tavsiye ederim
Buseirgit ilkgozagrim__ https://ty.gl/titzduht3k Ben bunu almayı düşünüyorum bir tanede siyah anne bebek çantam var kızlarımda kullanmıştım hala güzel taş gibi
Ozdemiryksl ilkgozagrim__ okiedog marka sırt çantası. Şu an trendyolda var. Pembe renkli. 5 yıldır oğlum için kullanıyorum. Şimdi 2. Bebiş için de aldım. Bi inceleyin
Sibel936 Ben zara dan aldim 2500 tl gibi bir ucret odedim icinde alt degistirme ve minik bir canta dahil
Yenianne7 ilkgozagrim__ Yaa hiç bilmiyorum ki dediğim gibi 5 sene önce aldım Aliexpressten almıştım internetten bir bakın isterseniz
Yenianne7 ilkgozagrim__  Bu model benimki buldum ama şuan o siteden alışveriş prosedürü nasıl bilmiyorum. Trendyolda da bir model var 1200 TL diyor