1oglanannesi Sevil1996 26+5 haftadayım bendede oluyo 20 haftadaykende oluyodu idrarımımı azcık kacırıyorum yoksa ne bilmiyorum doktoruma soylemişdim ilk olduqunda suyun gele bilir gel kontröle demişti gittim bebeyimide görme sansım oldu hemide suyuma baktılar azalma yoktu her şey yolundaydı bana çamasırına dikkat et yinede çok gelmeye başlarsa yine bakarız dedi böyle 20 haftadan beri bazen geliyo çok olmuyo diye akışına bıraktım 😂
Sevil1996 1oglanannesi bebeğin suyu iyi demişti rahim ağzı uzunluğu da iyi demişti biraz gelince tedirgin oldum islaklık falan hafif
Sevil1996 Oztrksadiye kaç haftalıksınız- acaba bugün doktora gittim bir sıkıntı olsa söylerdi değil mi Gerçi az önce oldu şu an yok
Oztrksadiye Sevil1996 yok canım korkma olsa söylerdi kanaman yoksa hiçbişeyden korkma 32 haftalıgım ben 2. Hamileligim senin ilk sanırım tedirginsin ama korkma gerçekten bişey olmaz akıntı çok normal
_annee Sevil1996 temiz atleti kesip camasırs koyablirsniz, ıslaklık olunca cevirin baska yönü kullanın, sonra yıkamaya atarsınız camasırlarınzla, idare eder sizi biraz. Camasırnızı deiştirmek durumunda kalmazsnız