Prmdkanneee Kizlar benim bat14tu beni bilen biliyor artık bugün yine test yaptım dayanamadım aşırı aşırı silik var gibi ama farkettim ki meme uclarim sadece uçlarım o kadar koyu olmuş ki bu belirti midir Bide testte var mı sizce çizgi
1H1Smomyloading Prmdkanneee testte göremedim ben ikinci çizgiyi ama zaten göğüs uçları hemen kararmıyor ki canım hamilelik ilerledikçe oluyor o en başlarda olmuyor
MerveNural Prmdkanneee göğüs ağrısı belirtidir göğüs kararır fakat gebeliğin 4- 5. Ayından itibaren yani böyle bir belirti oldugunu sanmıyorum. Testiniz maalesef negatif
Ebbruc Prmdkanneee evet göğüs ucu çevresinin kararması da belirtiymiş, bende de olmuştu . Nette de baktım ilk aylarda olabilir yazıyo.Ben görüyorum çizgiyi daha sonra tekrar baktım fotoğrafa . Kan verip netleştirin bence ama en garantisi o her zaman
ey_ber Prmdkanneee canım bide efekt yapıp atsana ben var gibi gördüm geç döllenme olma ihtimali var mı?
Prmdkanneee ey_ber kuzu beni test umitlendirmedi ama meme ucu inanılmaz morarmış bariz yani gerçekten ilk defa böyle bir şey oldu
Talyaninannesi Prmdkanneee Ya var gibi de yok gibi de, anlayamadım tam. Bence 2 gün sonra tekrar yap. Renk değişikliği gebelik belirtisi ama kişiden kişiye değişebiliyor böyle şeyler kesin değil diyemeyiz.
Prmdkanneee Talyaninannesi erken gebelik testim kalmadı bide miema diye internette bile çıkmayan bi test cidden şüphe ettim iyice
Talyaninannesi Prmdkanneee Birkaç gün bekleyebilirsen yeni bir test alıp yap canım ya da kan vermeye gidebiliyorsan o daha garanti olur aslında.
zey-nep11 Prmdkanneee benımde o test ilkkez duydum aldım saka gibi inanmadm ben bu teste yarın kaset yapcam artımedin