gulsenmstf YeniGelinMeselesi ilk hamileligimde hatirlamiyorum ama bebek hareketlerini hissedince gel vuralım demisti
Zynpkck YeniGelinMeselesi Merhaba 20 haftada ilk dozu 24haftada yani bugün 2.dozu vurdum bana sağlık ocağı hemşiresi söyledi tabi doktorun izin verirse dedi arama yapmadılar sadece kan vermeye gittiğimde 20.hafada gel denilmisti
Aysemirac YeniGelinMeselesi 20.haftada yapıyorlar ilk dozu kendi sağlık ocağım gebelik çizelgesi verdi ne zaman ne için geleceğimi çizelgeye yazıyor
denizzozkan bana ilk sağlık ocağına başvurduğumda 20.haftanda gel tetonoz aşısı yapalım dediler aramıyorlardır belki
YeniGelinMeselesi Zynpkck bende kan vermeye gittim dhaa önceden aramışlardı gel yarın sbaah diyerek ama şimdi aşı için kimse aramadı bilmiyorum zamanını da geçirmek istemiyorum haftaya kendim gidicem aşı olucak mı diye sormaya
YeniGelinMeselesi Aysemirac Allah Allah ne güzel bilgilendirmişler beni arayanda olmadı gittiğimde bişeyde denmemişti
Nalinnn14 YeniGelinMeselesi sağlık ocağına gebelik bildirimi yapmış mıydınız? Haftadan önce bildirim yapılması gerekiyor bazı hastaneler sistemden bildirmediği için sağlık ocağı da bilemiyormuş öyle demişti bana sağlık ocağındaki hemşire İlk gittiğimde 10 haftalıktı detaylı olarak bilgilerim alındı 17 haftalıkken gelirsin diyip tarih vermişti o zaman da kilo ölçümü ve ev tipi doppler ile kalp atışını dinlemişti sonra yine tarih verdi 23. Ve 27. Hafta için aşıya çağırdı
YeniGelinMeselesi Nalinnn14 tabii zaten betaya sağlık ocağında baktırdım sonuç çıkınca hemen kaydettiler bilgileri 13.haftada mı neydi yanlış olmasın kan almak için çağırdılar kan aldılar tansiyon ölçtü birde ama bişey demedi o zamandan beri arayan soran yok
Nalinnn14 YeniGelinMeselesi eğer bulabilirseniz hafta içi numaralarını arayıp sorun normalde ne zaman gelmeniz gerektiğini önceden söylüyorlar ya da 23. Haftaya kadar onların aramasını bekleyin
Beybun_29 YeniGelinMeselesi onlar unutuyor sen git direk orda sor ben takibe alındım gün verdiler aşı kartı o gün bizde ararız dediler aramadilar kendim gittim