gulsahgunees12 Kızlar ilk defa kullanıcam yarın reglim bitiyo sizce akşam mı kullanmak daha iyi sabah mı ve günde sadece bir tane mi kullanacağım
nununundunyasi gulsahgunees12 öğlen 12-4 arası ve akşamları 8-10 arası öncesinde 1-2 saat sıvı alımını azaltıp keserek yapiyosun canım testi 10 dk bekleyip sonuç degerlendiriyosun. Hemen adetinin bittiği günün ertesi başlayabilirsin. Kesinlikle ilk idrarla yapma
Boncukk123 gulsahgunees12 regl bitimi 1 gün sonra başlanıyor canım aynı saat aralıklarında 1-2 saat sıvı alımını bırakıp testi yap ben öğlenle ikindi arası testi yapıyordum yumurtlama görüyorsam o akşam değerlendirmeye çalışıyordum canım 🌸
1H1Smomyloading Adet bitiminde hemen kullanmaya başlaya da bilirsin 2-3 gün sonra da kullanmaya başlaya da bilirsin ama sabah ilk idrarla yap ki eğer pik noktadaysan o günü kaçırmamış olursun hemen değerlendirirsin 12 saat için de , evet günde 1 kere kullanıcan
nununundunyasi 1H1Smomyloading hayır arkadaşım aksine sabah ilk idrarla yapılmaması gerekiyor. Gebelik testi değil bu ovulasyon testi
gulsahgunees12 1H1Smomyloading aldığım yerde ilk idrarla yapma dedim burda ki postlarda da ilk idrarla yapmayın diyor herkes
1H1Smomyloading nununundunyasi günün ilk saatlerinde yapması gerekiyor ki kaçırmasın pik gününü,ben öyle yaptım ,çok şükür şuan hamileyim.
gulsahgunees12 nununundunyasi bugün çok az geldi akşamda hiç gelmedi yarın sabah gelmemiş olursa öğlen yapayım diyorum o zaman
nununundunyasi 1H1Smomyloading günün ilk saati okey ama sen ilk idrar diyosun bu yanlış. Neden kabul etmiyosun?
gulsahgunees12 nununundunyasi başladım iki gündür yarın üçüncü gün olucak t çizgisi silik çıkıyor ama ikinci yaptığım ilk yaptığım teste göre daha koyu
nununundunyasi gulsahgunees12 adet sonrası öyle oluyor genelde hep öyle çıkıyor burdakilerin devam et c kadar koyu ya da daha koyu olması gerekiyormuş