Elfthh Kızlar pskljk mi blmyrum ama akşamları ozellikle susadım gibi hissediyorum ama aslında gece boyu kalkıp yudum yudum su alsam da içimin yanması bazen geçmiyor suyla geçmeyen bişey mi ne yapabilirim lütfen fikriniz varsa çok svnrm
Merve_anne42 Elfthh bende aynı durumdayım için yanıyor böyle dondurma buz gibi şeyler yemek istiyorum geceleri hele resmen tenim yanıyor atletle uyuyorum sanırım normal ya telaşa gerek yok diye düşünüyorum
Enginnmusab25 Elfthh benim de öylee özellikle ayaklarımın altı ateş gibi yanıyor uyuyamıyorum eşim bi şişeye soğuk su koydu ayaklarımın altına koydu çok iyi geldi
Kahvemsi-05 Elfthh çok normal her hamile insanda görülen bişey bu, bende aynıyım atletle uyuyorum akşama kadar cam açık bir şekilde oturuyorum vücudun ısı seviyesi artış gösteriyor ondan kaynaklıdır
YldrmNUR Elfthh gece 3 civarı uykumdan uyanıyorum mide yanması ile. Ama nasıl yanıyor resmen boğazım kurumuş oluyor
Elfthh Lutulut aksam yemegi yiyorum direk başlıyor canim ya ama anlayamadım cidden kafama da taktım galiba aklıma daha çok gekiyir sanki düşünmesem bişey olmicak belki ama durup durup su içiyorum gece de rahatsız ediyo
Lutulut Elfthh İlk 3 ay günde 3 şişe maden suyu içiyordum hararetten. Havanın soğuk olmasına rağmen 😅 Siz doktorunuza söyleyin ama bence gidince.
Elfthh İşte ben bu durumda su içiyorum ama oda geçirmiyor tuvalet btimiyor eğer su içmek se yaramiyorsa hiç surekli.icmeyim kizlar
Elfthh YldrmNUR zararı yok dimi cnm veryorlar mi sende de bssyelr içeyim su falan oluyor mu hani şu icersem geccek sanıyorum ama sanki gecmiyo
YldrmNUR Elfthh bana verdiklerinin adı refcon. Onun haricinde baharatlı yememeye çalışıyorum. Sadece geceden geceye içiyorum ama üzerinde günde 3 defa içilebilir yazıyor. Zararı yok genelde herkes kullanıyor
Yenianne7 Elfthh Soğuk portakal yiyorum böyle kabuğuyla dilim dilim edip kemiriyorum içimi soğutuyor bağımlı oldum sanki 🥲
Elifim1406 Elfthh bende şuan öyleyim bi iki haftadır artık öyle içim yanıyor ki dışarda kar bulunca onu yiyorum bulamazsam eşimden gizli buzluktaki buzu yiyorum
Elfthh Elifim1406 ay kuzum hasta olma aman dikkat et zor geçiyor hamillikte ay sen kar olan yerde yaşıyorsun o zaman nerde 🫠