Meryem_27talmac 40+2 arkadaşlar çok korkuyorum günüm geçti hala gelmedi bebeğe bişey olur mu doktora gitmelimiyim
sumeyra14 Meryem_27talmac Haftaya kadar yolu var öncelikle sakin olun. Bebeğiniz de konuşabilirsiniz gelmesi için, ise yaradığını söyleyenler var. Ahududu yaprağı çayı içebilirsiniz. Yürüyüşü merdiven inip çıkmayı artirin. Hurma yiyin, sıcak suya oturun , belinize masaj yapabilirsiniz . Bildiğim tetikleyen şeyler bunlar . Pilates topunda vakit gecirin
yorgunanne_ Meryem_27talmac yok cnm bnm oğlan 40+3 de geldi ne Nisan ne şu hiçbir şey yoktu bende sancılarım başladı birden suyumu hastanede patlattılar hatta ama yinede gitme şansın varsa bı git baktır bebiş lavabosunu tüketiyor günü geçince diyorlar
Minnosunannesi_2 Meryem_27talmac bende 40+2 deyim doktor 41 e kadar yolumuz var bekleyeceğiz o zamana kadar gelmezse yatış yapıp suni ile başlatacağız dedi eğer bebeğinizin hareketlerinde azlık olmazsa su Nisan gelmezse bekleyin bence bana doktorum öyle dedi
Ervan Meryem_27talmac bugün yarın gelir cnm . Merak etme. Bnimde 40+2de nişan gelmişti. Bol yürüyüş yap
Meryem_27talmac Arsell suyun da gelmiyo ilk gebeliğim herkes de bişey olur dedi korkmaya başladım yatış yaparlar mı acaba gitsem
Meryem_27talmac sumeyra14 herşeyi deniyorum ama yok hareketleri de az biraz eşimde nöbette korkmaya başladım bende sancılarım var belimle kasıklar da ama gidemiyorum şuan yarına kadar eşimi beklemek zorundayım
Rabisozdmr Meryem_27talmac Benim şuan 40+6 ne sancı ne açılma. Herşey normal görünüyor. Bebek hareketlerini takip ediyorum. Haftaya doktora gideceğim.
Meryem_27talmac Rabisozdmr çok korkuyorum inşallah bişey olmaz yarın gidicem ama mutlaka benim kızım çok hareketli normalde bugün hiç kıpırdamıyo çok az kıpırdıyo
Rabisozdmr Meryem_27talmac bende korkuyorum . Kendi sancımın gelmesini de istiyorum. Benimki çok hareketli . Siz hareketlerinin azaldığını hissediyorsanız gidin mutlaka Allah korusun ihmal etmeyelim
Haticee_00 Meryem_27talmac bence git ben 39+4 te doğurdum boynunun yanında kordon olduğu için kanala girememiş acil sezeryana alındım çok güzel geçti sezeryan anlatıldığı kadar değil üç günde dikildim ayaga Bir haftada iyileştim
Hilal9797 Meryem_27talmac bende 40+1 oldum bu hafta da beklicez kendi sancim olmazsa perşembe günü yatış verdi doktorum suni sanci verecekler 🙂