Tbyk Karın kasık bel ağrısı hala devam ediyor sezeryan olalı 12 gün oldu ne zaman geçiyor bu ağrılar hala ağrı kesici kullanıyorum
eylul_asil Tbyk aslında epey geçmiş olmalı kontrole gidince söyle bir de karnını sar organları topluyor ve hareket ederken ağrısını kesiyor hem de sarkmayı önler korse de kullanabilirsin dr onay verirse
tugcesakzci Tbyk benim 4 . Gün ağrım kalmamıştı. Üşütmüş olabilir misiniz acaba belki o etkiliyordur.
Sadeceanne2 Tbyk zorlandığında 8. Ayda bile ağrı yaptığı oluyordu benim 🥴🥴 sıcak tutun el ayağınızı zorlanmamaya çalışın
Tbyk Sadeceanne2 benim sezeryan esnasında yapışıklarım varmış yakma işlemide yaptılar ondan sebep mi acaba 12. Gün hala ağrılarım var
Mavideniz26 Tbyk yinede sicak tut o bolgeyi ayaginda corap olsa bile ev terligide olsa butun hastaliklar ayaktan gelir uşutmemeye dikkat edin
Sadeceanne2 Tbyk tabiki kuzum 8 kat kesiliyor Dikiliyor Çok normal Parol iç biraz etki eder ama normal korkma bebekle uğraşır iken eğilip kalkıyor insan ev yemek derken ister istemez zorlanıyor dikişler
Sadeceanne2 Tbyk mesela benim hazirana denk gelmişti ona rağmen azıcık rüzgar değse azıcık sıcaktan bile terlesem kocaman şişiyordu yara yerim Çok şükür yapıştırma yapıldı diye enfeksiyon yara dikiş derdi çekmedim ama
Tbyk Sadeceanne2 evet 4 yaşında birde kızım var onunda peşindeyim çok dinlenememekten sanırım ama korkuyor insan neden geçmiyor diye biryandan da
Sadeceanne2 Tbyk o yüzden işte anneniz kaynananız biraz destek olsa toplarsınız sağlıkla büyüsün inşallah Allah şifa versin