2024_kmr Arkadaşlar adana da sezeryan sonrası normal doğum yapan kadın doktor biliyor musunuz gerçekten samimiyetine güvendiğiniz , doktor hasta ilişkisi benim için çok önemli ilk doğumumda ölüyordum az kalsın doktor ihmalinden kaynaklı
Anonimoo 2024_kmr benim doktorum çok ilgili cana yakın ben çok memnunum algomed de Eda kolağasıgil bir görüşün isterseniz
2024_kmr Bayanpanik ben erkek istemiyorum duydum ama memnuniyet olarak duymadım kendisini o yüzden sildim direkt güzel yalıda yasemin ilkit var onu da araştıracam
Damlaalyz 2024_kmr Ben yasemin hanımla çalışmıştım hastanede hemşire olarak normal doğumları en güzel olan doktor diyebilirim hastaları genelde çabuk doğuruyor çünkü epidural kullanmıyor kolay kolay ve suni sanciya da sevmiyor. Nasıl oluyorsa hastaları kolay doğum yapıyor çoğunda kesi bile olmuyor bazen ssvd yapıyor mu onu bilmiyorum hatırlamıyorum şuan ama normal doğum isteseydim kesinlikle düşüneceğim bir doktor
Anonimoo 2024_kmr evet halen devam ediyorum zaten 26. Haftadayız bizde aradığımda o an müsait olmasa bile geri dönüşünü mutlaka yapıyor
2024_kmr Damlaalyz Damlaalyz içime sinen tek doktor özelde kime baksam normal olaylar dışında hemen sezeryana alıyor ssvd deneyeceğim olursa nasip bilgileriniz içinde teşekkür ederim