Kızlar merhaba gebeliğimin ikinci trimesterında başlayan ve şu anda 32 haftalık olmama rağmen devam eden doktorum tarafından gastritten şüphelenilen ama araştırmalarım sonucunda safra kesesi olabileceğini düşündüğüm bir rahatsızlığım var. Salı günü genel cerrahiye gideceğim ama daha önce gebelikte safra kesesi problemi yaşayanlar nasıl bir süreç izlediniz bana yardımcı olabilir misiniz? Doğumuma çok az kaldı ve bebeğime bir şey olmasından çok korkuyorum nolur bana yardımcı olun🙏🏻🙏🏻🙏🏻 neler yaptınız geçti mi geçmedi mi nasıl bir süreçti bilgilerinize ihtiyacım var 🙏🏻🙏🏻😭😭 belirtilerim: her yemekte değil ama çok fazla yediğimde yada baharatlı yağlı bir şeyler az da olsa yediğimde haftada bir yada iki haftada bir başıma gelen bir olay var yemeklerden sonra aşırı bir ağrım oluyor göğsümün alt ve orta kısmında ve sırtımda istifra ediyorum ama bu ağrı saatlerce geçmiyor ve sanki ölecekmişim gibi hissediyorum her bu sancıyı yaşadığımda ertesi gün ölümle burun burun gelmişim gibi olduğu için depresyona giriyorum çok üzülüyorum ağlıyorum nolur bana yardım edin yaşayanlar varsa nasıl bir çözüm yolu izlediniz yalvarırım bilgilerinize ihtiyacım var