Alkimbynz Kızlar 6+4 olduk asla ağır kaldırmıyorım kendimi çok yormuyorum ona rağmen bel ile kalça üstü arasında bi ağrı oluşuyor iğne,çivi batıyor gibi yatamıyorum hareket edemiyorum. Çözümü nedir yardımmm
cokbilmismom Alkimbynz çözümü yoook bende o haftalar da çok çekmiştim kalçamın ağrısından yürüyemiyordum ama 11. Hafta gibi baya azaldı. Şimdi 26dayim hiç yok daha ağırlaşmama rağmen. İlk haftalar kime çok kalçam sağıyor bacagimada vuruyor desem erkek olcak demişti öylede oldu 🙈🙈 tahmin tabi bu
User390823 Alkimbynz hareketsizlikten ve uzun süre oturmadan, yatmadan da ağrıyor. Kendini zorlamadan hafif egzersizler yap.
Tugcekivrak Alkimbynz 11 haftalık olduk az önce oturduğum yerden kalkamadım ağladım kalçam sancıyor ama öyle böyle değil otursam kalkamıyorum yatsam kalkamıyorum
Boncukk123 Alkimbynz ayy canım cok geçmiş olsun hemen doktora görünüp takviye al magnezyum kullan bir de doktor bugun bana Kızılay’ın maden suyunu iç dedi magnezyum açısından zenginmiş bende 26+5 im 2 haftadır ağlıyorum ağrıdan topallıyorum ben batıyo cok yuruyemiyorum
Alkimbynz cokbilmismom bacağıma vurmuyor ama cidden hareket kısıtlaması oluyor yannyatamıyorum eğilemiyorum hatta adım attığımda sanki bacağım ayrılmış gibi ağrıyor erkek mi yaniiiiii
Alkimbynz User390823 ne çok hareketliyim ne de çok hareketsiz dün bir şeyim yoktu dışarıdaydım. Ama geceden sabaha ne olduysa bu hale geldim
cokbilmismom Alkimbynz iste benimde adım atarken ayağıma vuruyordu, bilmem valla bana bir kaç kişi öyle dedi tahminleri doğru çıktı
Alkimbynz Kızlar bir de şey sorcam burda yeniyim pek anlayamadım bazıları yazdığım konulardaki etiketi kaldırıp, değiştiriyor neden?
Alkimbynz cokbilmismom bakalım bende ne çıkacak, ama umarım bu ağrı da çok sürmez nazlanma kendini dinleme laflarını duymaya başladım bile.
Alkimbynz Boncukk123 her gün 1 tane içiyorum zaten hazımsızlıktan nefes alamıyorum iyi geliyor soda. 26.haftaya kadar devam ediyor demek ki. Umarım sonunda beş fıtığı olmayız 🥺
Tugcekivrak Alkimbynz Keşke ağrımasa da her işi yapsak . Benim birde 9 aylık bebeğim var naz yapmam mümkün değil zaten
Ebrubycmn Alkimbynz inşaAllah birde duş kasları gevşetince rahatlatıyor oraya kremle masajda rahatlatıyor Allah yardımcın olsun normal ama hepimizde oluyo geçici bi süreç İnşaAllah bebeğimize sağlıkla kavuşunca hepsi geçicek sevgiler💕
Boncukk123 Alkimbynz yok canım uzun sürmez insaAllah benim gec başladı belki de bekarlıktan var belimde kas sıkışması o da tetıklemis olabilir dedi hamd olsun o kadar erken başlamadı ama doğuma kadar da sürmez insaAllah 🤲🏻 Soda bende içiyorum canım ama Beypazarı içiyordum doktor tavsiyesiyle Kızılay aldım 🌸
elmaelmaelma Ben de 21 haftalık oldum. Bu zamana kadar hiç yaşamamıştım ama 1 haftadır aşırı derecede belim ağrıyor. Kalan aylar da böyle olursa nasıl sabrederim bilmiyorum. Umarım geçici bir süreçtir ve hafifler kısa sürede..
Alkimbynz elmaelmaelma bende pek sabredemiyorum yan bile yatamıyoruz daha bu aylarda Allah yardımcımız olsun
Alkimbynz Ebrubycmn çok teşekkür ederim, umarım hepimiz sağ salim bebeklerimize kavuşuruz iyi geceler dilerim 🌸