tubik_ Gizemd-01 rapor parası verilmiyor düzenli maaş ödenmesi devam ettiği için. Sadece emzirme ve doğum yardımı alabilirsiniz
Ayayayayayayayayay Evet emzirme yardımı ve doğum parası alıyor.. emzirme yardımı 2023 icin 520 tl idi simdi 700 kusur olmuş sanırım. Doğum yardımı da ilk çocuk 300 ikinci çocuk 400 üçüncü çocuk ve sonrası 600 TL. İkisi de tek sefer ödeniyor
MelteM2cck Ayayayayayayayayay bu 2 yardımı ev hanımları alıyor. Devlet memuru çalışan anneler ödenen sigorta üzerinden daha fazla alabiliyor
MelteM2cck tubik_ benim çalışan arkadaşım vardı. 2 yardımı daha yüksek aldı işte onu diyorum. Almıyor demedim. Daha yüksek miktar alıyor çalışanlar.
tubik_ MelteM2cck bu mümkün değil siz karıştırıyırsunuzdur. Bende çalışan anneyim bende doğum yaptığım da emzirme ve doğum yardım parasını ev hanımlarıyla aynı oranda aldım. Bir de ev hanımlarından farklı olarak rapor parası almıştım
MelteM2cck Gizemd-01 o süreçleri bilemiyorum. Hiç sormamistim. Ama aynı anda doğum yapmıştık ilk çocuklarımıza. Ben ev hanimiyim. Düşük alırken 2 yardımı. Arkadaşım 2 yardımı yüksek aldı. O kadarını biliyorum
Ayayayayayayayayay MelteM2cck sizin gözden kaçırdığınz bişey var ya da rapor parasını da doğum yardımına ekliyorsunuz..
tubik_ Gizemd-01 siz memur değil misiniz memursanız rapor parası alamazsınız. Özel sektör çalışanı rapor parası alır. Memurlar zaten raporlu olduğu sürece maaşlarını alıyorlae