susaMom_ Kızlar 20+1 haftalık şuan kasığımda çok fazla baskı var baş tarafı aşağıdaydı 19+5te yürürken hareket ederkende özellikle yorulmaya yakın ağrı olmaya başlıyor tecrübeli olanlar bir bakabilir mi bu durum beni korkutmaya başladı
Angel161023 susaMom_ daha 20 ye ulaşamadık ama 16. Haftamızdayız benimde çok fazla kasık baskısı ve ağrısı şikayetim var doktorumla konuştum bebek yukarıya doğru çıktıkça bu tarz kasılmaların ağrıların normal olduğunu söylemişti istersen sende bi konuş doktorunla ❤️
Haticeburak06 susaMom_ ben 25im 22den beri sık sık oluyor doktor bebek büyüdüğünden dedi ama kaburgalarına kadar çıkması üşüttüğün anlamına gelir dedi çorapsız gezme canım🫶
susaMom_ Angel161023 Sorucam da müsait bı zamanını yakalayamıyorum suan da hep bı ameliyatı var 22. Haftayı bekliyorum detaylı ultrason günü rahmimle bağırsaklarım birbirine girmiş gibi hissediyorum
susaMom_ Lik Ay evet ya özel bölgemde sızlama hissediyorum gaz sancısı gibi şeylerde arttı hep ağrılarım çoğaldı bu ne zamana kadar devam edecek acaba
susaMom_ Haticeburak06 Yapım böyle kat kat çorap giysem de ayaklarım hep soğuk olur hepte soğuk alırım bu sıralar dikkat etmeye çalışırım canım 🥹