Srfe01 denizcatalbasoglu20 ikili testim riskli çıktı Amerika’ya giden testi yaptircam büyük ihtimalle
Mommelike denizcatalbasoglu20 bende bugün yaptırdım sadece burun kemiği olması gerekenden küçük dendi:( bende çok korkuyorum Amerika’ya giden testler 20.000 tlden başlıyor diğerinde riskliymiş :( kafam çok karışık benimde
Esm27 denizcatalbasoglu20 ben daha kesin sonuç verdiği için ve tanı testi olduğu için amniyosentez yaptırdım. Uzman bir perinetolog yaptığında düşük riski yok denecek kadar azdır.
Srfe01 denizcatalbasoglu20 ense kalinligi normal dedi 1.7 çıktı burun kemigi bilnmiyo yazıyo testte yarın başka bı doktora gidip burun kemiğine baktircam
Serendipce denizcatalbasoglu20 Yok düşünmüyorum çünkü bebek ne olursa olsun benim canımın içi ve çoğu kişiden de ikili test dörtlü test vs riskli çıkıp amniyosentez fetal DNA normal geldiğini duydum
denizcatalbasoglu20 Serendipce evet bende böyle şeyler duydum ama doğuma kadar içimin rahat etmesi için öğrenmek istiyorum
denizcatalbasoglu20 Srfe01 ikili tarama temiz geldi ense normal burun kemiği var ama dörtlü normal gelmedi
Cennet-polat Mommelike devletmi o fiyatı verdi bana devlet hastanesinin laboratuvarinda yapılıyor ama özel dendi fiyat sormadım
denizcatalbasoglu20 Mommelike Doktorun vasitasıyal bir numara aradı beni 15.000 gibi söyledi kendim sağlıkçı olduğum için 11.500 gibi fiyat verdiler
denizcatalbasoglu20 Esm27 şuan düşük tehlikem var raporluyum 2 kere kanamam geldi hastanede falan yattım maalesef
zeynsya İkili üçlü dörtlü testler tarama testidir kesin sonuç vermez , ihtimali gösterir.ayrıca doğruluk oranları da düşüktür. Özelikle yaş 30 ve üzeri ise malesef yüksek risk gösteriyor sonuçlar
Zeynepkrkytlli denizcatalbasoglu20 ikili yaptırmadım dörtlü yaptirdim riskli çıktı kalbinde parlaklık var dedi ama kendiliğinden gecebilirmis arastirdim geçmedi diyen kimse yok inşallah buzim de geçer Amniyon sıvısı vermek ister misin dedi Ben de sıkıntılı olursa bunu önlemek için herhangi bir tedavi var mı dedim yok sadece tanı için alıyoruz dedi ben de gerek görmedim Sıvı aldırma in bebeğe zarar verdigini çok duydum ben her halükarda bu bebeği istiyorum aldırmak gibi düşüncem yok o yüzden gerek gormedim