Naciyemutlu Son adet tarihine göre canım. Şuan 22+6 haftalık hamileyim tüp bebek oldu. İnşallah tutunur seninki sana annesi 😇
Mzzz Nargissos karışcak bir durum yok canım ayrıca herkesin rahim duvarı ayni zamanda istenilen kalınlığa gelmez sonuçta trasferi kafalarına göre yapmiyorlar
emine-abc Aabbccc canım sen hangi gün test yapacaksın? 5.gün bile pozitif görenler varmış sürekli aklımda benim 😅
Aabbccc emine-abc doktorum 26 Şubatta yapmamı istedi canım öncesinde yapmayı düşünmüyorum 🙂 Hemşire özellikle uyardı yapma diye evde 🙂
emine-abc Aabbccc beni de 26 sında çağırdılar canım ama bir hafta daha dayanabilir miyim bilmiyorum çok merak ediyorum. Hemşire neden öyle söyledi? Bir de sen hangi şehirdesin canım
Aabbccc emine-abc negatif sonuç alırsın üzülürsun anlamında doğru sonuç çıkmaz dedi 7.8 Gün net 12 de çıkar dedi bende sabredemiyorum çok sabırsızim valla belirtilerin var mı İstanbul dayım canım sen
emine-abc Aabbccc ben de istanbuldayım bahçecide tedavi oluyorum. Dün ve bugün adet olacakmışım gibi bir karın ağrısı başladı bende. İnşallah pozitif sonucu hayırlısıyla göreceğiz canım inanıyorum
Aabbccc emine-abc benim bugün hiç bir belirtim yok maalesef canm 😔amin inşallah pozitif sonucu görelim ya
Nargissos Benim de 10. Gün test yapın dediler ama eşimin iş durumu olduğu icin 9. Gün gece vercem kan acaba beta ne kadar çıkmalı biraz yüksek çıkması gerekiyor galiba
Nargissos Aabbccc beta sonucumu aldım insallah darısı senin başına simdi senin için dua ediyorum 😊😊🌸🌸
Aabbccc Nargissos sağlıkla kucağına da almayi rabbim nasip etsin canım benim beraber hamiş formları paylaşalım😂ya aynı gün transfer olmustukk 😍seninde belirttilerin var mıydı yok muydu🙂
Nargissos Aabbccc yok kııız balirti falan yok zaten ilaç kullanıyoruz ya ney neyin belirtisi bilmiyorum. Ben pazartesi tekrar vercem kan tahlili Allah razı olsun inşallah bundan sonra hamilelik postalarında buluşcaz :)
Aabbccc Nargissos aynen orasida doğru tutmuştur dimi benimde nasıl heyecanlıyım 😍😍 pazartesi günü verecm bende Allah’ın izniyle 😍 aynen beraber aynı gün transfer olduk hem hamileliğimde inşallah birlikte yaşarız 😍😍😍
Nargissos Pazartesi ben de ikinçi kanımı vercem insallah burda yazmanı bekliyorum bak merak ediyorum 😊
Nargissos 14 şubatta transfer olan herkesin bugün olumlu sonuç almasını diliyorum. Benim betam düşüşe geçti. :( platformu da sileceğim bi süre embriyo da koydurmayacağım beklemek ve olumsuz sonuç almak beni cok yordu