yeschef-13 Mercan_72 7 haftalık bebeğin cinsiyetini tıp bilmiyor lütfen inanmayın şöyle şeylere falcıya inanmak gibi 🙏🏼💐
Pnrdrsn Mercan_72 içime ilk doğan erkek. Hani belli değildir ya . Tahmin edin diye heyecan yapmisin. Ben de ilk içimden geçeni söyledim
ikiprensannesi53 Mercan_72 yani daha mercimek gibi şey cinsel organı bile olusmamistir daha bu ne acele cinsiyet peşine düşmek yerine sağlığı için hayırlı olması için dua etseniz daha çocuk mercimek kadar cinsiyet soruluyor 🙊🙊🙊
Hvv68 7 haftada bir tahmin olmaz. Hem kız ya da erkek olsa ne farkedecek bu kadar erken merak ediyorsunuz çok şükür Rabbim nasip etmiş cinsiyeti niye önemli olsun.
Hvv68 Mercan_72 heyecanınızı anlıyorum ama çok şükür Rabbim nasip etmiş kız ya da erkek farketmez. Ben 16. Haftada eşimin ısrarı üzerine öğrendim yoksa hiç önemli değildi şuan sadece sağlıkla doğmasını istiyorum. Rabbim sağlıkla kucağınıza aldirsin. 🌼
Mebus Mercan_72 google a ramzi teorisi yazıp görsellere bakarsın kendininkiler kıyaslarsın canım benim bebişte kesenin sağındaydı kızım oluyor