Sedapetek Efnan3443 Benimde ilk hamileligim kızımız olucak Azra Nur koydu eşim bende beğendim ama bazen değiştirmek istiyorum yada Azra Sena gibi düşünüyorum sizlerden de fikir alayım sizce isim nasıl
Btl_akkurr Sedapetek isim güzel maşallah bende Hümanur düşündüm ama ağır olur diye vazgeçtim bu ikinci hamileliğim
Efnan3443 Sedapetek Bence güzel benim tercihlerimin arasındada Azra vardı Azra nur daha güzel duruyor
Btl_akkurr Efnan3443 bende çok kararsızdım hem sade hem güzel anlamlı bir isim istiyordum inşallah Hüma 🌸 olucak ama yanına ek isim istemiyorum sizce ek isim eklemelimiyim eklersem de ne olabilir
Duygu0621 Efnan3443 kızımın adı duru , ama 2. Gebeliğimin cinsiyeti belli değil henüz . Erkek olursa veya kız olursa ne koyarım bilmiyorum isim önerisine açığım bende 🥰🥰
Nevin_ Hüma Hatun Elif Hüma Çiçek Bizde bunlar arasında kaldık bakalım zaman daha çok karar veririz ❣️
cagla24 Efnan3443 11.haftadayız cinsiyet daha belli değil ilk oğlumun adı Çağan, bu bebişim de erkek olursa Karan istiyorum kız olursa aklımda bi kaç isim var 😍
Serendipity16 Efnan3443 yağız ali inşallah başından beri onu istiyordum başka hiç isim içime sinmedi eşim başta beğenmedi ama sonradan alıştı 😂