minik_kurabiyeee Efnan3443 benim kızım olacak 23 Şubat’ta sezeryan günüm kavuşacağız inşallah 🤲🏻🥺 ve ismimiz de Amine Erva olacakk 🌸💖
Efnan3443 minik_kurabiyeee Ayy kavuşuyorsunuz inşallah sağlıklı bir doğumun olur cnm inşallah ismiyle büyür güzel isim seçimi olmuş
minik_kurabiyeee Efnan3443 ayy evet kavuşuyoruz çok şükür 🤲🏻 inşallah ya sezeryandan korkuyorum ama bakalım hayırlısı 🌸 çok teşekkür ederiz🥰
biranne__ Efnan3443 Kız olursa kesinlikle Ada babamız da beğendi ama erkek olursa eger isim konusundaa çok kararsızız şuan Yağız diyorum her an değişebilir 😅
Efnan3443 biranne__ Ben gebe kaldıgımdan beri ne isimlere karar verip değiştirdim ☺️☺️ sayısını bile unutum
Deletedmom_112 dilekk11 çok güzel bayıldımmm ediz merte hatta mert ismi de ayrı yakışmış yanına bizimde çok beğendiğimiz bi isim az duyulmuş çok havalı kimsede olmayan özel bi isim sizde de duyunca şaşırdım adıyla büyüsün 💙
minik_kurabiyeee Efnan3443 ay inşallah yaa ben en başımdan normal diye düşünüyordum bi anda sezeryan diyince doktor şok oldum