Bburrcu Efnan3443 umut alaz yada eymen buğra ikisinden bırı kararsızlık var canım sence hangısı guzel❤☺
delibirhatun297 Efnan3443 biz maalesef hala cinsiyetimizi öğrenemedik, bacaklarını kapatıp duruyor 🤭🤭 Ama kızımız olursa Sare Sofia ve erkek olursa Çınar Leo olacak ismi 🥰🥰
Efnan3443 delibirhatun297 Sare sofia beraber çok güzel miş kızlar normalde cinsiyeti geç gisterir cnm benimde öyleydi sürekli backlarını kapatıyordu 23 haftada öğrendim bende🌸
Fhnxxhnxdhnbg- Ruyafilazi Bende poyraz ismi çok istiyorum ama anlamı yok diye biraz tedirginm yoksa çok güzel bir isim
Efnan3443 Umutaren Anlamını bilmiyorum ama kulağa hoş geliyor efide ye yakın efidenin anlamı kalp demek
delibirhatun297 Efnan3443 teşekkür ederiz 🥰 evet öyle derler, biz de kız olmasını çok istiyoruz da bakalım Allah ne nasip ederse artık, yeter ki sağlıklı olsun 🥰🤲🏻 1 Martta randevumuz var bakalım belki o zaman bişeyler görürüz 🤭🤭
Efnan3443 Smyyemtlu_2m Heleki kız ismi çok zor valla gebe kaldığımdan beri düşünüyorum anca karar verdik ama heran degistirebiliriz