Hatice--- Çanta hazırlığı yapacağım kıyafetleri hazırladım yıkanacak kendime sadece pijama takımı alacağım tek eksiğim o kaldı Çatı kemiği ağrım var tek sıkıntılı yani bu sanırım hamileliğimin🥲😄
sakinanneee3 Hatice--- Bnde şöyle kaliteli bi pijama bulamadım öneri alırım 74 kiloyum bide alanşar kaç beden almalıyım
Birikrabirsusam Hatice--- 36 haftalığız herşeyiniz hazır beklemedeyiz sürekli wc gitmeleri ve ağrılarla başa çıkmaya çalışıyoruz
yorgunanne_ Hatice--- vallaha karnım yirtilacakmis gibi geriliyor ağrıyor sırt ağrısı da var erken yoruluyorum uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum 36+ lardayiz biz az kaldı günümüze Rabb’im izniyle kazasız belasız geçer inşallah bugünlerde
Duygu8178 Merhaba. Bende kıyafetleri yıkadım ütüledim odamız hazır. Çantamızı da hazirladim sadece terlik alıp koyacağım. Şişmeye başladım. Ayaklarımın altı şişiyor resmen çok acıyor basarken. Birde ara ara kaşık ve vajinada ağrım oluyor. Sizde nasıl durumlar
yorgunanne_ sakinanneee3 ben Trendyol da bı sabahlıkli pijama takımı aldım çok da beğendim hem fiyat olarak hemde kumaşı çok rahat ve yumuşak tavsiye ederim https://ty.gl/kflujfye0h bu linki