pinaaardmr selamlar, dün yumurta toplama işlemim vardı 16 tane yumurta toplandı. polikistik overim var bu sebeple karında şişlik olabilir dedi doktorum ama ben bu kadarını beklemiyordum 9 aylık hamile gibi karnım bunu yaşayan ve çözümünü bulan varmı.
Gozdenur1334 pinaaardmr ben yaşamıştım ohss çok zor ağrın varsa doktorunla yeniden görüs cetrotide versin ohss olduğum dönem 7 deda kullandım o şekilde geçmişti
eminece93 pinaaardmr yürüyüş yapin cok onemli bu, enerji içeceği, kefir, maden suyu ve su icin, protein ağırlıklı beslenin. 19 yumurtada 14 yumurtam toplandı ohss riskim vardi ama bunlari yaptım E2 düşük taze transfer oldum ohss olmadim
Gozdenur1334 pinaaardmr tamam o da geçirir endişe etme probiyotik tüket bide yürüyüş yap Allah yardımcın olsun
pinaaardmr eminece93 benim transferi hormon değerlerimden dolayı 2 ay sonra olacak dedi şuan bu durumu düzeltmem lazım nefes alırken bile zorlanıyorum
eminece93 pinaaardmr bu durumda ertelenmesi daha iyi hamilelikle birlikte ohss olmak cok kötüymüş 1 ay hastanede yattı arkadaş