Melos9 Songul_kadan21 nisan başı çok erken değil mi kaç haftalık oluyor ki bizimde sezeryan 30+2 deyiz 15 Nisan diyor doktorum öncesi erken olur diyo🤷🏼♀️
Meleknurcinar Melos9 bende 30+1 günlüğüz sezeryan olcaz demek ki nisanın 15 oluyor bende nisanın ilk haftası diye bekliyordum ama değilmiş
Aybike042024 Melos9 bizde 30+0 ız, doktorum sezeryanın 8-9 Nisan olabileceğini söyledi. Tabi gelişimine göre karar veririz dedi☺️
esmaerdemir Songul_kadan21 29+3 olduk ❤️😁 sağlıcakla bebeğimizi kucağımıza alırız inşallah az kaldı 🥹🥹
Gizemmnur- Bizde 30 haftalık olduk bugün benim doğumum nasil olcak henüz bilmiyorum ama mecbur kalmadıkça sezeryandan yana değilim ama yinede nasip kısmet ne olacağı belli olmaz hayırlısi olsun 😊
Gizemmnur- Gizemmnur- doğum için de doktorum 23 Nisan dedi yüksek ihtimalle o haftaya gelir dedi ama bakalım ne zamn olcak
Zeynomsu Bu gece 30 a giriyoruz artık. 27 nisan görünüyor. Doğum korkusu basıyor yavaştan. Oy bi doğuraydık
Betus0640 Songul_kadan21 maalesef kramplar çok zorluyor. Sırt ağrısı ve kasıklarda ağrılar başladı bende de
Aynur_41 30+2 yim bugün doktora gittim kg olarak 1950 dedi bana mı çok geldi doktora soruyorum normal dedi