Mimmm meltemtfk ikiz gibi bence 🥰 bu arada hastane doğum yaptığım hastane😂 çok özledim maraşı şuan vandayim tayin sebebiyle
meltemtfk Bende bilmiyorum canım doktorum net bişi söylemedi daha yeniyim haftaya farklı bir doktora gideceğim
Ecemp1610 SenaBM iki kese var inşallah ikisi de sağlıkla dolar ama erken deme sebebi şu ki keselerden biri boş kalıp kanama alanına dönüşebiliyor ve tek gebelik olarak devam ediyor o durumda o yüzden heveslendirmek istememiştir doktor hayırlısı olsun 😍
Cilginanne2bebeli68 meltemtfk birsey soracağım size ben adet günümden 3 4 gün önce kan 25.8 çıktı 4 günde 785 olmuş sizinki nasildi
Ecemp1610 meltemtfk iki kese var inşallah ikisi de sağlıkla dolar ama erken deme sebebi şu ki keselerden biri boş kalıp kanama alanına dönüşebiliyor ve tek gebelik olarak devam ediyor o durumda o yüzden heveslendirmek istememiştir doktorunuz hayırlısı olsun 😍
1919-sultan meltemtfk yüksek ihtimalle ikiz sadece bazen kesenin birinde bebek oluyor diğer bos gebelik oluyor bu yüzden anlamak için beklmek lazim çift yumurta ikizi sanirsam
3babynur meltemtfk çift yumurta ikizine benziyor .fakat ikisi de boş şuan bebek yok belki de bu yüzden net bişey söylemek istememistr ayrica biri diğerine göre küçük ve kesede bozukluk var bir dahaki muayeneyi beklemeniz lazım Kaç haftalık şuan ?