Tlyysf böyle bir çanta aldım 35 yaşındayım uygunmu ya çok kararsız kaldım 1 oğlum var 2.5 yaşında bide gebelik 2 çocuklu biri olarak. Biraz yaşlı işi gibimi oldu diye tereddüt ettim 1250 çanta 400 cüzdan
amayinedeiyiilerledim Tlyysf bence giyim tarzınızla alakalı. Klasik giyiniyorsanız gayet güzel bi takım. Ben tercih etmezdim spor giyiniyorum çünkü. Güle güle kullanın
tubik_ Tlyysf ben de 33 yaşındayım ikinciye hamileyim son dönemlerde manuka çantalarını beğeniyorum bakabilirsiniz
Tlyysf umena teşekkür ederim gerçekten iyi gibi değil gibi karar veremedim fikir olsun diye sorayım dedim eşimin tanıdığı biyer değiştirme imkanım var çünkü
Naciyemutlu Çanta güzel şık bide giyim tarzınız önemli aşırı spor giyinen biriyseniz uyumsuz kalır ve çanta olgun birinin çantası olarak görünür.. cüzdan her türlü güzel beğendim fiyatı da uygunmuş iyi günlerde kullanın
Tlyysf Naciyemutlu yok zaten böyle misafirlik bayram da filn kullanmaya oralara giderken de şık giyinilir zaten gündelik olarak değil
1prensesannesi__ Tlyysf rengi biraz yasli isi olmus bunlarin krem rengi falan varsa daha hoş durur modeli ben begendim
Tlyysf Naciyemutlu yarın değiştirecem çoğu yaşlı gibi deyince içim kötü oldu eşimi aradım yarın değişiyor madem dedi 😂
Naciyemutlu Tlyysf o zaman inşallah gönlüne göre bulursun :) değişim imkanın varmış. Cüzdanın aynısı arkadaşımda var mesela bilmem bana çok şık geldi. Çantayı canlı görmedim de
yamanagihan Tlyysf çok kaba modeli. Daha kibar güzelini bulabilirsin 🌸 ve fiyat olarak acayip pahalı hiç gerek yok trendyolda çanta yaz bi dğnya daha değişik modeller ve uygun olanları var.
Neslika Tlyysf çanta tek başına yaşlı işi olmaz bence giyim tarzıyla alakalı. Yani şık ve açık tonlardaki bir kombinle güzel olur.