Serenaypolatt Kızlar merhaba bebeğimin gelişimi 2 hafta önden ilerliyo baş ve karın kısmı normalden de bir tık fazla kilosu sizce gününü bekler mi yoksa tahmini doğum tarihin demi doğar baş geliş ve aşırı baskı var
Seyda08 Serenaypolatt 25 haftalik hamileyim bende 2 haftaya yakin karin cevresinde ilerilik var dedi şekerden şüphelendi bende size doktorunuz oyle bsey soyledimi
Sankus Serenaypolatt benimkide 2 hafta önden gidiyodu dün 3 hafta önde olduğunu söyledi doktorum 35 hafta olduk 37-38 arası sezeryen dedi normal istersem suni sanciyla ben suni sancı istemediğim için büyük ihtimal sezeryen cunki bebeğim iri
edsh Serenaypolatt şeker bende de yoktu bebeğim iri bebekti doğacağı zamanı etkilemez iriliği demişti doktorum öyle de oldu 😅
Fatmanur26zsu Sankus Serenaypolatt benim de 36 haftalık 3.130 kilo bebek doktor sezeryan konuşabiliriz haftaya geldiğinde dedi kilosu çok olunca aşağıda baskı da çok oluyor
Sankus Wera yükleme yaptırmadım 3 aylık kan sekerime.baktirdim.bide açlık tokluk kontrrol ediyorum sukir normal
Serenaypolatt Fatmanur26zsu benim 33 haftalıkken 3040 kiloydu şu an 36+4 deyim çarşamba kontrol de kilosu belli olur