-Sibeluludas- manolya123 bana önce bacak arası düz duruyor kız büyük ihtimalle dedi uzun bir süre cinsiyetini gostermedi daha sonra detaylida erkek olduğunu öğrendik
Lavinia96 manolya123 14 haftalıkken arkadaşım özelde erkek dediler. Şu an 18 haftalık ve kızı olacağını öğrendi. En net sanırım 16 ve sonrası diyorlar acele etmemek en iyisi.🙏🏻 Gönlünüzden geçen neyse o olsun inşallah 🙏🏻😍
Minezra 12.13 de kız dedi doktorum bizde gördük bacak arası boş değişmez heralde değişse çok şaşırırım 😅
Minezra Cgl1610 ayyy banada böyle bir süprizzz olsa bacak arasında 3 çizgi görünmüşmüydü kı z dediklerinde
Minezra -Sibeluludas- ay ne güzel 😅 çok duyuyorum bu süprizleri yaa ama bende olmayacak gibime geliyoe😅
-Sibeluludas- manolya123 aslında doktorum cinsiyet değişmiyor sadece erken bakıldığı için ilk oluşurken çıkıntılı olusuyormus pipiye benzetebiliyorlarmis kızlari erken bakmamak en iyisi demişti acele etmemekte fayda var
Prensesannesibir İlk bebeğinde 12. Haftada kız dediler değişmedi ikinci bebeğinde 12. Haftada doktor tahmin yapmadı bugün kız olduğunu öğrendik 16+4 günlük
manolya123 -Sibeluludas- aslında kızlar için o doğru bir tespit ama önce erkek denilip sonradan kız denilmesi daha tuhaf sonuçta erkek daha belli ediyor kendini :)
meva_apo25 Yaaaa bende böyle bi süprizle karşılaşmak istiyorum baya zorlandı bizimkini de görmek için kız dedi ama en baştan hep erkek diye hissediyorum inşallah Rabbim nasip eder sağlıklı bi şekilde