ikiprensannesi53 Rabia-0655 hemen doğum yaparsın açıklık çok ben 2 saate yaptım ama benim suyum gelmemişti bebek kanalda değildi açıklık yoktu hiç sancim yoktu ona rağmen 2 saat sürdü senin en fazla süreceği yarım saattir
ikiprensannesi53 Rabia-0655 5 den sonra zaten yürüyüş yapman lazım sık sık ve ağrı gelince comel yattikca zor geçer doğumun pilates varsa onda dairesel hareket yap sancı gelince zıpla pilateste bu dogumu hizlandiriyor
gokyuzununogrencisii Rabia-0655 ay masallahhhhh Rabb’im sağ salim hayırla sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim ❤️ şuan doğumhaneden yazıyorsun sanırım değil mi telefon veriyorlar mi size yaa burda yasak içeri almiyolar teli
Twochildren Rabia-0655 4 saat önce yazmışsın bence yapmışsındır şuan Allah kolaylıklar versin sağlıkla gelsin, büyüsün🙏
Rabia-0655 ikiprensannesi53 gece 4 gibi kanamam vardı acile geldik 3 4 cm demişti 10 da tekrar hastaneye geldim yatış yapıldı az önce de 5 cm açılma var dediler birde suni sancı taktılar umarım yarım saat içinde olur 🤲🏻🤲🏻
Rabia-0655 Doğum yaptım kızlar akşam 5 6 gibi gerçekleşti doğumum doğum anım çok kolaydı ama öncesi biraz zordu 🥰
Pamuk Rabia-0655 Keşke hemen doğum anına ışınlansak😂Ben sancı çekerken beni kesin demistim🙈Ama dogururken doğum sonrası çok kolay iyi ki beni dinlememisler.Hayirli olsun.