Burcu9125 Arkadaşlar bugün kontrol vardı. Gecen hafta gizli şeker çıkmıştı evde diyet yapıyordum işe yaramış değerler daha normal çıkmış. Diyete devam dedi. Bugün bebek ilk defa bir hafta önde göründü. 2-3 haftalık ileri olunca mı tehlikeli yoksa bi hafta da önemli mi? Şeker oldugu için dedi. Haftasına göre kilosu 1340gr. Fazla mı doktor bir şey demedi?
Dora22 Burcu9125 gizli şeker oldğu naaıl anlaşılıor bana şeker yükleme yaptı şeker çıkmadı bebeğim 29+1miş ve 1.500 kilo doktor çok felan dedi şekerin mi var dedi yok dedim farklı bi doktor dedi bunu şeker testini yapan demedi
OguzMoms Burcu9125 1 haftanın hiç bı önemi yok normal gebeliklerde de 1 haftayı pek onemsemiyor doktorlar benim ilk hamileliğimdede oğlum nerdeyse 1 ay önden gidiyodu şekerden dolayı en son diyetle son ana kadar 2 haftaya çekmiştik 36+4 de doğdu ama doktorum 38 haftalık bebek gibi doğdu demisti
Minikkus19 Burcu9125 gizli şeker ne oluyo belirtileri ne şeker testim var haftaya yaptırmak istemiyorum evde ölçüyorum normal dedim doktora gizli şeker ola bilir yaptır bence dedi nasıl anlaşılır ki
Wera OguzMoms ünsilin kullanmadınızmı benimkide önden gidiyor 4hafta diyetle 2haftaya geriledik ama ünsilin kullanıyorum çünkü şekerim birden inip fırlıyor
Polatalemdar OguzMoms kuveze girmiş miydi benim birinci de de şekerim vardı 37+3 te doğum yaptım çok şükür girmedi kuveze şuanda da hamileyim ve şekerim aşırı yüksek korkuyorum
ikiprensesannesi__ OguzMoms konunun dışında ama sormak istiyorum şu an tam 36+5 günlüğüm bugün sancım çıktı nts de ama acilmam yoktu doktor bu haftada doğsun istemiyoruz dedi sizin doğum nasıl başladı acaba
Wera Minikkus19 yaptır şeker beneğin beyin gelişimine zarar veriyor ne kadar ölçsende takipli olman gerekebilir bendede cihaz vardı bende ölçerdim ara ara yaptırmadım 31.haftada birden bebek irileşme egilimine geçti bu haftadan sonrada dikkat etsemse geç kalmış hissediyorum çünkü doktorlar ne kadar erken o kadar az hasar dedi bebege
Minikkus19 Wera doğru tamam yaptırcam inşallah ya zaten sürekli takiplıyız bunu da yaptırırm artık yapacak bişey yok teşekkür ederim
Nurov Benimki de baya ilerdeydi 4560 kg doğdu, ozaman şeker meker demediler ama şuan ikinci gebeliğimde ilkimin kilosu yüzünden şekerin olabilir kesinlikle dikkat dediler bi korktum ama bakalım şuan belli değil daha bu bebemin durumu
OguzMoms ikiprensesannesi__ Benim tansiyonum çıkmıştı bide suyumda azalma vardı suni sancıyla doğumum başlatıldı öncesinde 2 doz ciğer geliştirici yaptılar ama bebek çok yukarıdaydi malesef 6 cm aciklikla sezeryana alındım
Wera Polatalemdar kaç haftalıksın biz 35+3 üz bugün kontrolde doktor 38de suni sancıyla doğumu başlatacagını söyledi haftaya tekrar kontrolüm var benimde şeker senin gibi ünsilin etki etmiyor