miniklerinannesii00 Gulsedaa1 ben içmiştim hiçte birşey olmadı. Hatta bir çay bardağı değil bi kupa 😃
LamiyaCetinkaya Gulsedaa1 günde bir fincan kahveye izin veriyor doktorlar, ama çok çay içiyorsanız o gün çayı azaltmanız lazım kafein fazla kaçmasın
emirtimr1 Gulsedaa1 yani çay kahve nescafe vs tür şeyleri abartmadan tüketebilirsiniz niye bu kadar takıyorsunuz 🥹 nefisinizi körertin bence
Gulsedaa1 emirtimr1 ah ilk gebeligim ne yapsam kafamda soru işareti oluyor iyi mi değil mi diye biraz tedirginim 🙈🫣
Gggg-12 Canım iç ya o kadar da değil bence kendin yap bol sütle yada kafeinsiz al kahveni hiç bi sıkıntı olmaz bence ben başından beri içiyorum haftada 1 Türk kahvesi falan doktorum da yasak demedi kahvenin bazen faydası var dedi
Gulsedaa1 Gggg-12 çayı sadece kahvaltı da bir bardak o kadar başka da içmem cok nadir akşam da 1 bardak
amayinedeiyiilerledim Gulsedaa1 ay ben içiyorum haftada 2 kere falan😅 kahveye izin var ama aşırıya kaçmadan
yeniannna34 Gulsedaa1 alışkanlığım kızımda da bu hamılelegımde de içtim hergun sadece bu gebelıkte mıde bulantım çoktu bu aralar yine 2 günde 1 falan içiyorum 😂 Arada içsenizde bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum
Mamacitaa5 Gulsedaa1 içtim içerimde bi sıkıntı olmaz kafein oranını abartmayın o gün çayı az tüketin ne bileyim siz ayarlayın işte
Elfthh Bende sütlü filtre içiyorum bazen onu icmessem türk kahvesi bir kaç brdakta çay ilk üç ay içmedim hem tiksindim hem dikkat ettim ama doktorumda hic içme demedi zaten