nununundunyasi Teslimenursevil 1-2 güne pik olur inşallah şu an tam değil ama bunları da gün aşırı değerlendir tabii
umut0808 T nin koyu cıkması lazım yada c ile t aynı koyulukta olmalı, yapmaya devam bu işler sabır işi malesef bendede tam koyu olmadı bu ay
Teslimenursevil nununundunyasi değerlendiriyorum kuzumda yarın kontrolüm var 17-18 mm olması gerekiyo çatlatma iğnesi için pazartesi 12mm ydi olur mu acaba ya
Bbk88 Teslimenursevil büyütme iğnesi kullanmıyor musunuz yumurtanizin büyümesinde mi çatlamasın da mı yoksa her ikiisin de mi sorun var acaba
nununundunyasi Teslimenursevil pazartesiden bu zamana büyümüştür belki de. Testinde öyle gözüküyor çünkü lh artışı olmuş hep tabi yumurtlama olmamış henüz
Teslimenursevil pinar00ylmz kuzum pazartesi bakmıştı doktor daha 12mm yumurtam hamileleik imkansız yani
Teslimenursevil Bbk88 letu kullandım yumurta geliştirici şuan sadece estrofem kullanıyorum rahim kalınlaştırıcı ikisindedr sorun var bende
Teslimenursevil nununundunyasi inşallah istenilen boyuta gelmiştir ya çatşatma iğnesi olucam duruma göre yada es geçilecek