Pnrdrsn Gndem regl dongunuzun kaç günde bir olduğu çok önemli ovulasyon zamanı için. Ovulasyon testini yaptınız mı koyu çizgiyi yakalayıp ardından silik çizgiyi gördünüz mü
Tubaaa36 Pnrdrsn evet salı çarşamba çok koyu dünde silik gördüm pazartesi ilişki olmuştu birde bugün olacak sizce gec mi kalmış olurum bugünü degerlendirsem
Gndem Pnrdrsn artık test yapmak istemiyorum diye almadım gün aşırı değerlendirdik bugün yumurta beyazı yapışkan olmayan bir akıntı gördüm
Pnrdrsn Ovulasyon testini kullanırken yapılan en büyük hata. Çift çizgiyi görünce testi bırakmak. Devam etmek catlamayi görmek siliklesmeye başladığını görmek gerekiyor. Günlerce koyu çizgiyi gören insanlar var. Geç yumurtlama olabiliyor.
Tubaaa36 Pnrdrsn evet aynen öyle bizim pazartesi oldu esim şehir dışından bugün geldi dün testim siliklesti bende kaçırdım diye üzüldüm ama bugunude mutlaka degerlendircrm
Tubaaa36 Pnrdrsn doğru aslında ama.esim şehir dışına gidip geliyor bu ara ondan bende ovulasyon kullanıyorum ama burdayken degerlendiriyorz düzenli
Pnrdrsn Tubaaa36 çatlamış senin yumurtan. Değerlendir bugünü. Ayağa kalkma hemen . Banyo için de birkaç saat bekle.
Pnrdrsn Gndem aynen Allah bize testlerden daha iyi belirti vermiş . Yumurtladiginda yumurta akını görüyorsun zaten. Çatlayan yumurtadan gelir ancak bu akıntı. Ve yine Rabbim 24 saat zaman vermiş canlı tutabiliyor yumurta kendini.
Gndem Tubaaa36 teste bakıp okuma yapıyoruz sonra yok daha koyu olsun yok bilmem ne annem dört tane yapmış öyle şeyler yoktu ben de vücudumu dinlerim dedim bir Allah’a teslim olmak gerek böyle her şeyi garantileyip planla olsa bu güne kadar çocuk değil bütün hayatı planlardık zaten çocuk düşünüyoruz diye gün aşırı değerlendiriyoruz
Ebbruc Tubaaa36 ben dün doktora gittim çatlatma iğnesi vurdu ve bu 3 gün ilişki olsun 1.5 saatte kalkma yerinden ki akmasın dışarı ihtimal artsın dedi. Yani bugün ve yarın devam et bence ilişkiye
Ebbruc Teslimenursevil benim şuan hem akıntım hemde bel ağrım var kuzum, dünde çatlatma iğnesi yapıldı
Teslimenursevil Ebbruc çatlama iğnesinden dolayıda bel ağrın olabilir kuzum benim daha yumurtam büyümedi sanırım bilmiyorum ama bel ağrım var yarın kontrolüm var 17-18mm olduysa çatlama iğnesi yapılcak
Pnrdrsn Tubaaa36 ama oluyor az da olsa doğru mu anladım. Zaten düzenli kontrol ve adet dongun varsa yumurtlama zamanın pek şaşmaz. Operasyon,stres,şehir değişikliği gibi olaylar haricinde
Ebbruc Teslimenursevil bilmiyorum ki ilk defa vuruldum iğneyi. Akıntım çok yoğun dünden beri zaten bide bel ağrım başladı bugün çatladı muhtemelen yumurta.dün 18 mmydi yumurta sadece sağdaki gelişmiş zaten
Tubaaa36 Teslimenursevil Pnrdrsn bende aynıyım esim fazla düşünme bak sonra olmuyor ama gelde bana sor 😀
Pnrdrsn Biz fazla kafaya takıyor bu işin üstünde tez hazırlar gibi çocuk bekliyoruz. Gebelik huzur isteyen bir süreç. Şu an buraya yazıyorum ki belki ben de bu daha okur feyz alırım. Ben de farklı değilim çünkü. 🤣🤣 Aklım başka söylüyor kalbim başka 😃