Elmali01 Kızlar 37 haftalık hamileyim. Bu hafta verdiğim idrarda protein kaçağı çıktı. Başına gelen var mı Dr la konuşacağız. Hemen doğuma mı alınıyor bilgisi olan yazarsa sevinirim.
Yaprakdokumuseverr Elmali01 24 saatlik idrar toplama yapılır eğer değer yüksek çıkarsa muhtemelen doğuma alırlar çünkü haftanız güzel
Elmali01 Yaprakdokumuseverr topladım onun sonucu çıkmadı bekliyorum ama yüksek çıkacak büyük ihtimalle
bebeklerimveben_ Elmali01 benim de vardı hem çok uzun zaman hep pozitif çıktı ama hemen doğuma alınmadım 37*5 de alındım ki 38+2 ye gün almıştım kızım kendi gelmek istedi şişlik ödem falan var mj bebeğin hareketleri nasıl
Edos1212 Elmali01 evet sezeryan oldu ama işte herkesin farklı doktor en iyi karari verir caninizi sıkmayın haftası çok güzel tanıdığım 35. Haftada doğum yaptı hiç bı sorun yaşamadı
Elmali01 bebeklerimveben_ tansiyonum genelde 14e 8 13e 7 gibi. Şişlik normal aşırı değil tuz tüketmiyorum. Ben de korktum Bi an tamam hafta iyi ama sanki henüz doğuma hazır değilim
Edos1212 Elmali01 benimde aynı hep 14 lerde genelde idrarda protein de yok ama yüksek böyle olunca 40. Haftaya kadar beklemiyor heralde doktorlar tansiyon daha çok yükselir diye
Edos1212 Elmali01 ilaç kullanıyorum günde üç defa ona rağmen genelde 13 14 ve üzeri doktorum inşallah 38 e kadar sancın gelir demişti en son bakalım 😢
Elmali01 Edos1212 Allah yardımcınız olsun benim Dr um doğum kararı verdi sabah yatıyorum Allah ın izniyle inşallah sağlıklıca kucağımıza alırız yavrularımızı