_ruyaninannesi_ Bb95 kasılma da sancı oluyor avı eşiğin de yüksek ondan ama san tavsiyem hisettigin zaman bacaklarını açarak büyük adımlarla yürü açılma çok iyi oluyor bnim kasılma vardı yani açılma suyum geldi sonra sancı geldi
Bb95 _ruyaninannesi_ yaa siz kaçıncı haftada doğum yaptınız son haftalarda sizinde oldu mu bu kadar çok kasılma sertlik birde nerde doğum yaptınız çok soru sordum ama 🙈
_ruyaninannesi_ Bb95 40+4 te doğum yaptım bnim hep vardı yani 30dan sonra ağrılarım oluyor du yalancı sancılar kasılmalar çok yaşadım ama doğum olacağı zaman üst üste geliyor ve gitmiyor böyle sanki rahîm ağzı tütüyor lar bırakıyor lar acısı yükselip iniyor
Bb95 _ruyaninannesi_ benimde öyle oluyor rahim kasılması bilkente gidiyorum doktor doğuma yakın olur dedi biraz önce çıktım hastaneden
_ruyaninannesi_ Bb95 bolca yürü bnde orada doğum yaptım ebenin dediği gibi bacaklarini acarak hafif eğilerek yürü rabbim Bir avazda kurtarsın 🤲
Bb95 _ruyaninannesi_ çok teşekkür ederim canım tavsiyelerin için 🙏 bu arada doğum sürecinden memnun muydun Bilkent’in
_ruyaninannesi_ Bb95 ben memnun kaldım iki doğumum da orda yaptım hiç sorun yaşamadım inşallah sende yaşamadan bebişin le sag saglim çıkarsın 🌸
Arzuanne Bb95 ondan fazla beline de aynı anda giriyor bir de benim bebek kanalda onu da aşırı hissediyorum belimde karnımda vajinamda aynı anda ağrı batma oluyor anlamamak mümkün değil 5 dakkada bir şuan
Bb95 Arzuanne evet ya bende sinir oluyorum 34 ncü haftada erken doğum riskim vardı 2 gün kaldım deli ettiler