Elsa2019 Kızlar benim ilk gebeliğimde ultrason ölçüsünden 400 gr eksik doğdu bebeğim, sizde durumlar nasıl oldu? Şu an zaten bebeğim ultrasonda zayıf görünüyor bir de eksik olursa kilosu minnacık olacak diye endişeleniyorum
asell13 Elsa2019 zaten tahmini bi ölçüm bu canım bebeğin net kilosunu bilmeleri zor 400 gr fazla veya eksik olması normal kabul ediliyor. Bana dr 3750 doğar demişti net 3750 doğmuştu oğlum tam tutturadabiliyolar 😅
BasimAgriyor Elsa2019 doktor ultrason cihazının genelde ne kadar az ya da çok ölçtüğünü bilir, bence ona sorun. Mesela benimki ultrasonda 3.200 çıkıyordu doktorum da cihazın genelde 200 gr fazla ölçtüğünü söyledi ve bebeğim 3030 gr doğdu
gokay34 İlk gebeliğimde hep 2 hafta önden gidiyor diyordu 37+3 3120 doğdu bence haftasıyla uyumluydu diye hatırlıyorum 2. gebeliğimde son haftalarda doktor zayıf bir bebek gibi diyordu 2800 civarı ölçüyorsu 3560 doğdu bu arada iki doktorum da farklıydı ama hastane cihaz aynıydı onlar da çok farkettiriyo eski cihazlarda net ölçüm olmuyor
Elsa2019 gokay34 kesinlikle etkiliyordur, bazı doktorların ölçümü de farklı oluyor bence. Allah hayırlı uzun ömürler versin
Elsa2019 asell13 evet zaten kilo kemik ölçümlerinin karın ve baş çapının sonucunda tahmini olarak çıkıyormuş, sağlıklı olsunlar da..
asell13 Elsa2019 aynen canım herhangi bi gerilik veya iç organlarda sıkıntı olmasında kilo hemen alıyolar doğunca 🥰
persefoni Elsa2019 ultrason kağıtlarında da yazıyor +-400 diye maalesef + da çıkabiliyor - de. Size kaç dediler?