Ebru52- 2.5 aylığız gecelrı kendılıgınden uyanıp mı beslıyorsunuz nasıl yapıyo sunuz bebegım ne yapsam gece uyanmıyor 5saate zor uyanıyor normal mı gece 12 de emziriyorum sabah 5 de uyanıyor gece3e alarm kurup kalkıyorum ama ne yapsam bır damla emmıyor
Haticee_00 Ebru52- benimki de aynı ben zorlamiyorum uyanırsa veriyorum yoksa seslenmiyorum hiç uyuyor doktora sordum kilo alışı iyiyse gece vermeye gerek yok dedi
Adabp Bizde 2.5 aylığız 3 saati geçirmemeye gayret ediyorum doktorun demesiyle, maşallah kilo alımıda normal sizin bebeğin nasıl eğer kilo kaybı varsa iki saatte bir uyandırıp mutlaka besleyin yani doktorumuz önemle bahsetmişti
eseaydin1 Kızımı 40 çıktıktan sonra hiç uyandirmadim hep kendi uyandı ilk 3 saatte 3 buçuk saat şeklinde ilerlerdi sonra 5 6 7 saat yani kendi uyandıkca emzirdim 36 haftalık zorunlu sezeryan oldum 2700 doğdu kilo kayıp etmedi şükür ilk aydan 1400 gram aldı ebemizde kılo alımı guzel 40 dan sonra uyanirmana gerek yok demişti o şekilde ilerledik şuan 18 aylık :)
Adabp eseaydin1 bizde kanlık şekeri 35 e düşmüştü 40 tan sonra hele birde mümkün değildi uyandırmamak resmen ölü gibiydim hayattan bezmiştim mutlaka 2 saatte bir besliyordum kilo alımı şükür iyiydi ben anlamadım bünye işi galiba bilemedim
eseaydin1 Adabp bebekten bebeğe tabikide değişir bizde sorun olmadı şükür sarılık bile olmadı doktor ve ebe ne derse ona göre ilerleye bilir arkadaşta
Ebru52- Gunduzlerı güzel emıyor ama gece uyuyor hıc emmıyor bende kaldırımıcam kılo alımı ıyı Şuan bakalım kalkarım yine ıkı saate üç saatte ama bebegım kalkmıyor
Dilan_55 Ebru52- bebeğinin kilo alımı iyiyse kendi de uyanmıyorsa hoc elleme ne güzel gece gündüz ayrımını yapmış düzenini bozma acıksa zaten kendi kalkar onuda geçtim kilosuna gelişimin de bi problem olur eğer bunlar yoksa uyusun gece