Nur__ Merhaba Kızlar Nasıl gidiyor hamilelik ? 🤗 nasıl hissediyorsunuz ? Biz yarın kalp atısı için gidicez 😍 en son 2 hafta önce dr gitmiştim. Kese gmründü ama boştu ve büyümüştü. Dr herşeyin normal oldugunu söylemişti 😊 İnşallah da Öyledir. İnşallah yarında hayırlısıyla kalp atısını duyarız😍😍💕 Kimler nerden katılıyor uygulamaya ? Ben İstanbul🙋🏼♀️ Bende suan mide bulantısı, kusma, halsizlik, uyuma isteği, arada kusmayla birlikte burun kanaması :( vs belirtiler devam ediyor. Sizde durumlar nasıl ? Hadi sohbet edelim 🤗💕
Deletedmom344 Nur__ 8+1 bizimde geçen hafta kalp atışını duyduk. Bulantım Yok ama midem Garp garip oyunlar yapıyor bana hem çok şişiyor hem kazınıyor hem yanıyor hem çok açım hem tokum. 😢
Nur__ Deletedmom344 ayyyy aynı ben yemek yedikten 1 saat sonra asırı açlık hissi ?? Yanma kazınma bazense aç olmama ragmen tokluk hissi
Meryemece Deletedmom344 aynı durumu bende yaşıyorum bulantı yok ama bunların hepsini yaşıyorum benim de 7+1
Nur__ Mir90 hemde Nasıl 🤗 hem çok heycanlıyım hem çok tedirgin 🙄 Allahım meleğimi korusun inşallah hersey yolundadr
Deletedmom344 Mir90 Evet var eşime diyorum eski beni özledim diye. 😂 Normalde çok hareketliydim ama şimdi çok halsizim :(
Deletedmom344 Nur__ Allah’ım işteeee bennnnn inanamıyorum yalnız değilim😂😂 Mesela 1 saat önce kahvaltı yaptım ama şu an sanki 2 gündür bir şey yememiş gibiyim ve aynı zamanda şişim çok garip :(
gzmysn Nur__ yaa bende oyle cok heycanliyim ama bir yandanda cok endiseliyim kotu birsey olur mu diye hep bir korku yasiyorum
Nur__ Deletedmom344 Aynen aynen ama o açlık hissi var ya çok fena miğdeme aclıktan kramp giriyor sanki o derece kazınıyor 😂