CansuUlucan Kızlaar yatsam midem bulanıyor kalksam bulanıyor canınız çekerse hakkınızı helal edin kalktm sarma sardm pişmesini bekliyorum 😅 bu arada 11+5 olduk inşallah 12 haftada benimde bulantm gecer
Merve_3351 CansuUlucan 25 haftadayim anlamsiz şekilde bi kaç gündür uykum yok şükür normal geçiriyorum ben hamileliği
Senaatt CansuUlucan 18+1 uykusuz geceler için çok erken galiba ama hamilelik psikolojileri, korkular, bebek alışverişi derken beynim çok yoruluyor durduramıyorum 😄
LamiyaCetinkaya CansuUlucan 39+0, artık gece uykularım kalmadı, zaman daraldıkça iyice sinirim bozuluyor doğuramıyorum 🤦
CansuUlucan busrayldr1 kız ilkini ben 34+5 de doğurmuştm 😀 doğurana kadar sarma sarmştm pasta börek yapmştm😀😀
Arzuanne Ağrıdan hiç bir şey ol yapamıyorum açıklık yok diye bir şey yapmıyorlar ağlıcam artık 40 olcaz çok kötüyüm
Busesrky Bebişimi emzirdim, altını değiştirdim, gazını çıkardım, burnunu temizledim derken emzirme saati yaklaştı. Saati bekliyorum 😂
Busesrky CansuUlucan amin 🙏 burda bebişini kucağına almayı bekleyen herkese rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 🌸