MorKelebek54 Rabiul saglikla gelsinler insallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 evden cikmadan turk kahvesi ic yaninda bi de cikolata oyle hareketleniyo bide bi seye sinirlen oyle de hareketleniyo 😂
Rabiul MorKelebek54 çalışıyorum canım işten çıkıp doktora gidiyorum 😂😂 ama bir dahakine çikolata götüreceğim her ihtimale karşı
Naciyemutlu nuraysrhn burda 20 haftalık dertli baya 😅 şuan 22 haftalığız salı günü görüşümüz var😅 bu daha önceki bi türlü yüzünü tam göremedik.
MorKelebek54 Rabiul olsun kuzum bi yerde bile icsen olur kahveli cikolatalar oluyo ondan da alip yiyebilirsin ama
Nalinnn14 yeniannna34 valla bende ilk defa gittim devlete normalde özel takipliyim detaylı ultrason için gittim böyle gösterdiler diğer yerlerde var mı bilmiyorum doğrusu
yeniannna34 Nalinnn14 detaylıda gösterıyorlar hıc çekmek aklıma gelmemıştı daha önceden ama renklı resım vermedıler önceki bebeğimde
Nalinnn14 yeniannna34 evet renkli çıkmıyormuş isterseniz böyle çekin dediler bizde ekrandan fotoğraf çektik
Barabar nuraysrhn yüzünü nasıl gösteriyor yaa yaptığınız birşey var mı 😅 biz hep sırtı dönük görüyoruz 😅
Dilan_ali Kızlar ben 30 haftalık gebeyim ve doktorum bebek büyüdü dio ultrasyonda cekmior bebeğin yüzünü böyle
HayaLim_Panbik nuraysrhn tr de cinsiyetini görur görmez söyluyorlar. Almanyada 3 ayi gecdikden sonra söyluyorlar. Olurda kiz - erkek ayrimi olur diye, kürtajin önune gecmek icin
nuraysrhn HayaLim_Panbik çok iyimiş erken söylememeleri bnce bazi kesimlerde kız bebek olunca gebelik sonlandiriorlarmis die duydum halbuki ne kadr üžzücü bir durum
Seyda08 Merve_3351 oglum ayni babasiydi ultrsonda dogdu babasinin bebekliginin kopyasi sonra buyudukce degisti beni. Tarafa dondu😅