Meryeminannesi20 Çok şükür bebeğim geldi ikimizde çok iyiz normal doğum yaptımm, şuan mis kokulum koynumda ☺ sorularınızı cevaplayabilirim fırsatım oldukça herkese kolay doğumlar diliyorum
LamiyaCetinkaya Meryeminannesi20 Hayırlı olsun, sağlıkla Afiyetle büyütün inşallah 🙏 Doğumunuz nasıl başladı, kaç haftalıktınız?
azracan20 Meryeminannesi20 çok geçmiş olsun canım hayırlı evlat olsun inşallah Allah bağışlasın kem gözlerden nazarlardan saklasın 😍🥰🌸
Anonim1m Meryeminannesi20 hayırlı olsun çok gecmiş olsun mutlu oldum :) kaçıncı haftanızdasınız ve sancı ile mi suyun gelmesiyle mi doğum oldu benim nişanım geldi fakat hala tık yok
Meryeminannesi20 LamiyaCetinkaya 39+0 haftadaydım saat 3 gibi ağrılarım başladı 5-6 arası sancım sıklaşınca hastaneye geldik 19:50 de geldik hastaneye resmen 2 saate yakın trafiktr kaldık ön dakikalık yol ilerlemedi
Meryeminannesi20 Anonim1m 4 gündür nişanım geliyordu az az sancıyla geldiğimde 6-7 santim dedi ebe ve suyumu patlattılar hızlansın diye canım çok yandı ondan sonrası 9 santime kadar sancılarımı idare edebildim ondan sonrası zordu gerçekten ama çok şükür geçti bitti kesisiz doğum yaptım sadece bi yerde ufak bi dikiş atıldı yine oda bir veya iki dikiş zedelenme olduğu için
Aysnr11 Meryeminannesi20 Ay iyi ki yolda olmamış doğum en korktuğum şeydir 😄 Sağlıkla büyütün inşallah 🌸
Anonim1m Meryeminannesi20 benimde geliyor 3 gündür hafif kanamalı bir şekilde nişandır diye düşünüyorum
Meryeminannesi20 Anonim1m benim kasıklarıma şiddetle vurdu ben bel ağrısı bekledim ama belli ağrısı çekmedim şiddetli adet sancısı çektim
sumeyra14 Anonim1m Nişanın bu kadar uzun süre sürdüğünü okumadım, tek seferlik geliyor diye biliyorum. Doktorunuza sordunuz mu normal mi bu durum
Anonim1m Meryeminannesi20 adet sancısı bi kaç kez vurunca hastaneye gittiniz benimde ara ara sancım oluyor ama bakalım teşekkür ederim cevaplarınız iÇin tekrardan geçmiş olsun size
Keliff Maşallah hayırlı olsun darısı bizlere olsun insallah bizde 37 haftalık olduk iki gündür adet sancısı gibi belim agriyo bizimde yaklasiyo Allah’ın izniyle 🤗
Meryeminannesi20 Keliff adet sancısı diyip geçmeyin dakika tutun bir saat içinde beş altı kez sancı vurdu geldiğimde bayağı açılmam vardı
Meryeminannesi20 LamiyaCetinkaya evet saat 20:00 de başladı kuvvetli sancılar saat 22:00 doğum oldu bin şükür artık sıra sende 🥲☺
Anonim1m sumeyra14 çatı muayenesinden sonra oldu olanlar zaten doktorum kan gelmesi normal dedi ama kontrolüm haftaya
Mommelike Meryeminannesi20 yaa nemutlu size bende böyle son dakika gitmek hemen doğurmak istiyorum da sancının sıklaşmasımı gerekiyor sadece bununkinin bazıları suyun gelince hemen git bebek enf kapabilir falan deniliyor ama zaten su gelsede hastanede sancı olmayıncada almıyolar su gelsede beklesem zararı olur mu bebeğime bilen varsa cevaplayabilirmi😔
Meryeminannesi20 Mommelike benim hastanede patlattılar çok acı verdi ama doğumun aşırı hızlandı ve ağrılar şiddetlendi