Dadymom1 Miracleee Merhabalar, 36+1 im. Aynı şikayetler ile bugün Nst ye girdim, doğum için yeterli sancı çıkmadı 😅
Miracleee Dadymom1 bende de hiç çıkmadı ya. 38 gibi dogursam ne güzel olur diyorum da hayırlısı tabi 😃
Tatar59 Dadymom1 kaç çıktı sancılarıniz? Benim sancılar yok. 8 9 falan çıktı genelde arada bir iki defa 20lere çıktı o kadar. Kasıklarım çok agriyo bı kaç gündür idrar tahlili verdim meğer enfeksiyon varmış doktora da gösteremedim. Tahlil vermemiş olsaydım doğum sancısı sanardim valla.
1prensesannesi__ Kvsrzyn 1 damlacik kanama oldu 2 gun sonra dogurdum Adet sancilari belli araliklarla geliyodu zamanla sıklaşti bu kadar suyum hastanede patladı
RedFlower Kvsrzyn ilki kız kasıklarda 10 dakkada bir giren ağrı baya adet sancısından daha fazla oldu. İkincisi oğlan belden başlayan ama çok hafif bi ağrı ardından suyum geldi sancılar arttı. Erkekle kızın sancısı farklıydı
Eddaa57 38+6 bugün nişanım geleli de oluyo ama asla düzenli bi sancım yok bugün sadece çok hafif kasıktan belime doğru sağ taraftan çok hafif bi sızı şeklinde vuruyo ama yine düzenli ya da şiddetli bişey yok doguramicam gibi hissediyorum 🤦😂
MasalSara Oturup sag ayagını sol ayagının üstüne koymaya çalış koyabiliyosan zaman var demekmiş koyamıyosan vakti gelmiş 😀
Eddaa57 Melda02 valla hiç sancı falan olmadı zaten nişanda çok az geldi hareketlerini çok aktif hissediyorum ama başka bişey yok ben gitmedim o yüzden burda da nişan sonrası hemen gerek yok diyolardi bilemedim şimdi
Melda02 Eddaa57 Evet burada öyle diyorlar da bana da bgun öyle dıyınce bılemedm bende.benım ilk doğum da da nısan geldi ertesi gün gittim hastaneye sancı gelmeyince ama benm 40. Haftalardı
Ozgeakdgn Ben 36 haftalık hamileyim ve en son kontrolümde nst de sancım çıktı. Bu durumu yaşayan oldu mu sorun teşkil eder mi, erken doğum yapmam değil mi?
Eddaa57 Melda02 benim daha 38 ya ama bende belki giderim o zaman kasılmalarım da arttı düzenli değil hala ama belki bi bakarlar bişey derler 🫣
MMerve34 Kızlar. 37+6 bebek sürekli kendini toplayıp bırakıyor yaklaşık 2 saate böyle doğum mu başlayacak acaba nişan su hiçbişey yok
Melda02 MMerve34 haftamız aynı tam🤭.benımde öyle sancmda oluyor ama 1 haftadır aksamları bu sekilde hep