Kvsrzyn Tecrübeli anneler doğum belirtileriniz neydi ve kaçıncı haftada doğurdunuz? Benim iki sezeryanım var şuan üçüncüye 36 haftalık hamileyim hiç bilmem dogum belirtilerini sezeryan oldugum için. Ama bu afacan hiç durmuyor her an gelcek gibi davranıyor
Nuraslanklc Kvsrzyn belirtim düzenli kasılma ve hafif bel ve kasık ağrısıydı geceden başlamıştı ertesi günü akşama doğum yapmıştım 39+5 te
Miracleee Kvsrzyn bende 36+2 yim. İlk gebeligim ve hersey doğum belirtisi olabilir gibi geliyor. Karnımda hep Bi sertleşme filan var. Gece karnım belim bacaklarım da çok ağrıdı ama düzenli değildi geçti 1 saat sonra. Gerçek doğum sancısını anlamam diye korkuyorum 🙃
Humeyra_87 Nuraslanklc benım şu an sancım var 3 saattır gidip gelıyor dakıka tutamıyorum okadarda düzenlı değil belımde çok değilde kasıklarımda şıddetlı bide her 3 dk tualet isteğı var ag buyurun daha 37 haftada buda doğum belgisimi
Elfkzlky Miracleee anlarsın hayatım. Durulcak gbi olmuyo. O kdar tuhaf ki hiç bişiye benzemıyor. Tamam ben doguruyorum diyceksin 🤲🏻🌸
Aysegul1805 Miracleee ya yemin ederim o kadar bensin ki 😂 ilk gebelik karambole doğurucam galiba ya anlayamazsam doğurduğumu diye düşünüyorum 😂😂
Dadymom1 Miracleee Merhabalar, 36+1 im. Aynı şikayetler ile bugün Nst ye girdim, doğum için yeterli sancı çıkmadı 😅
Hulya-003 İlkinde ayakta duramayacak kadar bel ağrısı yaşadım ikincide suyum geldi üçüncüyü bekliyorum 🥺
Humeyra_87 Hulya-003 bende şu an sancım var hastaneye gitsem yalancı sancı olsa dıye evde beklesem gerçek doğum olsa dıye kafayı yiyorum🤣
Hulya-003 Humeyra_87 ben ayırt edememiştim çocuk çok aşağıda olduğu için ağrım var sanıyordum meğer doğum sancısı çekiyormuşum 🤣
Elfkzlky Miracleee allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin. Zor da olsa kolayda olsa unutuyorsun kucagına alınca 🥰
Sekara Kvsrzyn 38+6 da doğum yaptım regl olacak gibi sancılar başladı ilk başta düzensizdi ve uyuyabiliyordum ama sancılar sıklaştı uyutmadı
AdaKaranfili Kvsrzyn belirti 0 . Bı tanesini 39+2 suni sancıyla doğurdum .ikinciyi acilmam varmış 5 sm.kontrolde öğrendim.40+1 Dr suyumu açtı öğle dogurdum.iki çocuğumda da sancı olmadan.su gelmeden gittim hastaneye .
MMerve34 AdaKaranfili bende iki doğum yaptım nasipse 10 sene sonra üçüncü çocuğum olacak 38. Haftaya giriyorum ilk doğumumda nişanım geldi iki saat sonra doğurdum ikincide ne sancı ne su ne nişan hiçbişey yokken açılma olmuş öyle suni ile doğum yaptım üzerinden 10 sene geçince ilk doğum gibi hissediyorum ve korkuyorum yine hiç belirti yok ara ara bel ve kaşık ağrısı var doğumu anlamak çok zor