Dlar Dua et ve sadece oyala kafanı bişeyler bul yapacak,,, geçmiş olsun inşallah kötü bişey yoktur bende 18+6 yin aramızda 1 gün var babada 18 geçmedi gobi geldi
Gamzeglllll Aden17 merhaba son durumunuz nedir acaba bende de var miyomda.sizinki kaç cm nerede rahmin?
Gamzeglllll Aden17 çok geçmiş olsun .peki doğumdan sonra küçülme oldumu acaba ,bir de bir tanemiydi miyom sadece
Aden17 _Minik_ aldırılmıyor çünkü kanama riski var ki sezeryandı ilk doğumum ona rağmen kan kaybından ölüyordum miyomlu sezeryan bile riskli
Gamzeglllll Aden17 bende aynı şeyi yaşıyorum şuan çok korkuyorum.ilm hamileliğiniz de mi miyom bu kadar büyümüştü acaba? Birde plesantaya veya bebekle miyomun teması varmiydi acaba
_Minik_ Aden17 doktorunu iyi seç aldır, benim kardeşim aldırdı hiç bir sorun da olmadı. Tekrarlaya bilir mi, tekrarlaya bilir ama mirena spiral mesela kullanırsan önlüyor tekrarlamasın. Kardeşimde tekrarlamadı, 2.bebeğj de doğdu hatta
_Minik_ Aden17 10seneye menapoza gireceyini düşünürek kendini tehlikeye atıyorsun. Menapoz sonrası bile kanamaların ola bilir, rahmin alınması durumları oluyor. Miyomlarını aldırsan iyi olur + mirena spiral. Aldırmasan bile yine mirana spiral takdir, tedavi amaçlı. Hem myom büyümez hem rahmini korur